Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Metoda RUŠ vás zbaví všech problémů - hned a navždy!

21. 06. 2018 | Zajímavosti
Jsou dlouhé téměř letní dny a na obloze ani mráček a a vy možná prožíváte tzv. den blbec. Ale může se také jednat i o celoživotní trauma, které ovlivňuje celý váš život. Že není snadné se ho zbavit? Říkáte vy. A říkáte to proto, že jste ještě nevyzkoušeli jednoduchou a českou metodu RUŠ!

Metoda RUŠ Karla Nejedlého je postavena na základním předpokladu, že člověk si musí být svého problému vědom a musí ho chtít sám aktivně vyřešit. Sám autor přiznává, že prošel řadou různých metod, než vymyslel právě svou metodu RUŠ – Rychlá a Účinná změna Skutečnosti. Všechny předchozí ovšem vyřešily problém dočasně, nebo ne zcela. "Byl jsem rozhodnutý, že musím vymyslet něco, co pomůže komukoliv s čímkoliv a rychle. A najednou jsem to v sobě našel. Vybavil jsem si nějaký svůj problém, zkusil jsem ho pomocí této metody vyřešit a on opravdu zmizel. Během pár vteřin," vzpomíná na to, jak na svou metodu přišel.

Karel NejedlýTo byl počátek. Od té doby Karel Nejedlý dokázal svou metodu vybrousit natolik, že nyní je opravdu jednoduchá, efektivní, účinná a s trvalým efektem. Pomocí této metody mohou lidé rozvíjet svou osobnost do maximální možné míry tím, že postupně v sobě odstraní všechny negace, které jim bránily naplno rozvinout jejich potenciál. "Princip metody je velmi jednoduchý. Najdu problém, nazvu ho, přijmu a je pryč," popisuje základ metody Karel Nejedlý, který již pomohl tisícům lidí vyřešit jejich psychické, fyzické i myšlenkové problémy a traumata.

Metoda není vhodná pro ty, kteří pořád jen něco zkouší, ale nejsou vlastně rozhodnuti ani ochotni se změnit. Ovšem těm, kteří v sobě najdou sílu a odvahu opravdu věci vyřešit a změnit, funguje velmi rychle a dobře. "Pokud se naučíte dobře vnímat svůj vnitřní svět, uvědomovat si svoje pocity a změny ve svém těle, můžete obráceným postupem (která myšlenka mi způsobila tento pocit?) onu prvotní myšlenku najít a vyřadit ze svého života. Chce to ovšem určitou praxi," upozorňuje Karel Nejedlý, který o své metodě pořádá kurzy a pravidelné přednášky po celé republice.

Co vše lze pomocí metody RUŠ vyřešit?


"Vyřešíme víceméně jakýkoliv pojmenovaný problém. Přichází lidé v krizových a zlomových okamžicích života, kteří řeší zásadní životní problémy a situace, mají problémy vztahové, pracovní, osobní. Jiní chtějí zpracovat svoje neduhy a nemoce. A také přichází lidé, kteří jsou víceméně spokojení a v jejich životě „skřípe“ jen něco málo," říká Karel Nejedlý. Ovšem pomocí metody lze řešit i prožitá traumata (přepadení, znásilnění, okradení). Tuto zátěž lze dokonce vyřešit tak, jakoby se nikdy nestala.

Jednoduše jakákoliv starost, obava, strach, fobie, úzkost, lítost, smutek, deprese, stres, vztek, nenávist, hněv, žárlivost, závislost, nemoci, potrat, úmrtí blízkého člověka, rozchod – to vše lze pomocí metody RUŠ vyřešit takovým způsobem, že se tím již nebudete trápit.

Jak metoda přesně funguje a jak se zbavit svých problémů zjistíte buď na přednášce, kurzu, individuální terapii, nebo se o přesném postupu můžete dočíst v knize „Metoda RUŠ aneb JÁ TO MÁM JINAK“, kterou autor Karel Nejedlý o své metodě vydal.



Foto: Roman Červený


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !