Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Modrá osuška

2. 05. 2020 | Vaše příběhy

Tento příběh/trapas se nestal mně, ale mému příteli, ale stejně vám ho napíšu. S přítelem jsme se rozhodli, že vyrazíme na první společnou dovolenou k moři. Dlouho jsme se nemohli shodnout na destinaci, kam vyrazíme, až nakonec zvítězilo Španělsko. Vše jsme zarezervovali, zařídili a datum odletu se pomalu blížil a já postupně začínala balit (každý den něco, nemám ráda, když dělám věci na poslední chvíli).  Bála jsem se, že něco zapomeneme…no a taky, že se tak stalo.

Až na místě jsme zjistili, že jsem příteli nezabalila osušku. Rozhodli jsme se nějakou po cestě na pláž koupit, však se nic neděje. Přítel si u místních trhovců vybral pěknou modrou osušku.  Na pláži jsme rozprostřeli osušky a šli se vykoupat. Já se po nějaké době vydala zpět k našim věcem. Sedla jsem si na osušku a pozorovala jsem cvrkot kolem sebe a užívala si sluníčka a pohody (konečně!).

a chvíli jsem viděla, jak jde z vody i přítel, ale míří si to úplně k jiné osušce a jiné slečně než ke mně. Já jsem pořád seděla na osušce a čekala, co se bude dít. A vtom se to stalo!  Přítel rozverně padl na osušku a plácnul slečnu přes zadek.

„What?“ otočila se na něj slečna s otazníky v očích.

„Ehm, I am sorry,“ vykoktal přítel, zčervenal, rychle se zvedl a konečně si to zamířil ke mně.

Já jsem se jen smála a nemohla ani mluvit. Později, až jsem zase mohla normálně mluvit, se mi přítel přiznal, že si spletl osušky. Viděl modrou, tak k ní suverénně zamířil a vůbec neřešil, že ta dívka na osušce nejsem já a má úplně jiné plavky. Po celý zbytek dovolený si přítel dával velký pozor, aby se mu to už nestalo a hlavně nepotkal tu slečnu, protože se příšerně styděl.

Ještě teď se tomu směju, jen si na to vzpomenu. J


Martan1 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Modrá osuška:

Modrá osuška
Modrá osuška
Modrá osuška
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
I to se stáváSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
chichi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles