Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Moravský psí den se blíží!

11. 06. 2019 | Zajímavosti
Již 22. 6. 2019 se lanžhotské fotbalové hřiště promění na velkolepý prostor zaměřený na pejsky a jejich majitele. Čipování zdarma, seznámení s novou sociální sítí pro mazlíčky, představení pejsků z útulků a azylů, vystoupení plné hvězd, bohatá tombola i poradny-to všechno zajistí celodenní program Moravského psího dne.


Akce vypukne v 10:00 a návštěvníci se mohou těšit na nabitý program. Pejsci si budou moci vyzkoušet dostih na 50 metrů, zúčastní se soutěže o Moravského psího šikulu, kde budou s majiteli obcházet stanoviště a plnit zábavné úkoly, nebo se zúčastní skoku do výšky na speciálně vyrobené překážce. Díky sponzorům proběhne na místě i čipování ZDARMA pro prvních 600 zájemců, kteří se mohou registrovat na stránkách Moravskýpsíden.cz a to jak na čipování, tak do soutěží.

Moravský psí denZaujala vás událost, ale nemáte pejska?
To vůbec nevadí. Moravský psí den dá šanci i pejskům bez domova. Proto se na této akci bude prezentovat několik lokálních útulků se svými svěřenci. Zkuste dorazit, a kdo ví, třeba tady najdete nového parťáka. Pokud si pejska nemůžete pořídit, můžete opuštěným zvířatům pomoci i jinak. Na místě bude sběrné místo pro útulky, kam můžete přispět svými dary.

Dále vás čeká hromada dobrého jídla a pití, fotokoutek, naučíte se vyrábět přetahovadla a pro nejmenší je připraven skákací hrad a další zábava. Ve stánku Kočka není pes bude radit Rudolf Desenský a rovnou 2x proběhne losování tomboly o bohaté ceny od našich partnerů.

Moravský psí den zaujal i celebrity. Z turné si do Lanžhotu odskočí David Koller, aby pomohl psům z útulku. Propagaci pejsků má v plánu i Markétu Hrubešová a Pavla Vitázková.

Během dne vystoupí i zpěvák, lanžhotský rodák Petr Zonyga, parta zpěváků a herců v čele s Michaelou Sejnovou zazpívají největší hity z muzikálu Děti ráje. Akci bude provázet sympatická herečka a milovnice zvířat Jana Stryková. Po jejím boku se objeví kynolog a trenér Daniel Žďárský, který na místě uspořádá Staff Bull show a představí jak hodná a učenlivá jsou bojová plemena.
 
Čtvrtá červnová sobota patří na Moravě psům, poznamenejte si 22.6. 2019 do diáře a nenechte si tuto akci ujít! Vstup i startovné na všechny soutěže ZDARMA.
Moravský psí den
Zdroj, foto: Moravskýpsíden.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Moravský psí den se blíží!:

Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
Moravský psí den se blíží!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !