8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj nezapomenutelný školní výlet

27. 10. 2011 | Vaše příběhy
Naše paní učitelka s námi nikdy nechtěla jezdit na školní výlety. „Ani ve škole mě vůbec neposloucháte…,“ říkávala nám, když jsme vždycky začátkem jara začínali žadonit o nějaký ten výlet. Tak tomu bylo několik let. Poslední rok na střední škole se nám ji však povedlo přemluvit.

Bylo krásně. Sluníčko hřálo a my vyrazili na náš vytoužený školní výlet. Vecpali jsme se do autobusu, který by byl i bez naší přítomnosti přecpaný. „Když jedete na školní výlet, tak si můžete objednat svůj autobus,“ hulákal na nás postarší pán a strkal přitom do našich napěchovaných báglů. Všichni jsme však měli výbornou náladu a nic a nikdo nám ji nemohl zkazit. Dokonce i paní učitelka se usmívala a chovala se velmi přátelsky. Po nějaké době jsme dorazili na místo. Ubytovali jsme se v malých chatkách a vyrazili do přírody.

Všechno zkrátka probíhalo podle plánu. Den uběhl a nastal večer. „Ne abyste v noci vyváděli,“ varovala nás ještě paní učitelka, když odcházela na kutě. „Nééé…, nebudeme…,“ odpověděli jsme jí téměř jednohlasně. Všichni jsmevšak věděli, že noc je ještě dlouhá… Hned v několika chatkách začal bujarý večírek. Nechyběl ani alkohol a právě ten v noci sehrál klíčovou úlohu. Jitka, má spolužačka, toho vypila více než měla, udělalo se jí trochu špatně, a tak se šla projít. Když se však vrátila zpátky k chatce, zjistila, že je zamčená. „Otevřete!“ křičela a bušila do dveří chatky.

Když nikdo neotvíral, nenapadlo ji nic jiného, než křičet a bušit intenzivněji. K jejímu zděšení se chatka po pár minutách skutečně otevřela, jenže v jejích dveřích se objevila naše třídní učitelka! Jitka si v noci spletla chatky! Paní učitelka mou spolužačku doprovodila do její chatky, zábava skončila. Veškerý alkohol jsme museli vylít a že ho nebylo málo. Naše třídní učitelka byla tenkrát pořádně naštvaná a po zbytek školního roku nám ten „zkažený“ výlet neodpustila. Na tento školní výlet do smrti nezapomenu a při vyprávění o něm se vždy zasměju.

Emko K. - čtenárka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles