8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muži nemusí vědět všechno!

25. 05. 2010 | Vztahy

No vážně. Na světě existuje pár věcí, při kterých byste svoje mužské polovičky (v jejich vlastním zájmu) měla doslova vykázat z pokoje popř. celého bytu. Nejedná se o žádné „nevhodné“ ani jinak „podezřelé“ aktivity. Jen zkrátka chlapům moc příjemné na pohled či na poslech nejsou. A jak to vím? No vyzpovídala jsem ve svém okolí pár dobrých kamarádů a všem položila stejnou otázku: „Co byste doma nemuseli vidět?“ Tady je TOP 5 nejčastějších odpovědí:

Holení

Muži mají rádi výsledek: hladké nohy, podpaží a bůhvíco ještě. Nevadí jim ani dekorativní holicí strojek vystavený na poličce v koupelně. Ale samotný akt už jim tak úžasný nepřijde, a to i přesto, že si většina z nich denně holí vousy.

Natáčky

Druhá nejčastější noční můra českých mužů. A asi by byla na prvním místě, pokud by se v dnešní době natáčky nosily častěji. Hlava plná natáček na ně působí dojmem nerudné filmové tetičky, popř. jim připomíná jejich prázdniny u babičky. A takhle v jejich očích určitě vypadat nechcete, že?

Pleťová maska

Noční můra číslo 3. Nezaleží na tom, jestli je žlutá nebo zelená, s okurkami na očích, z tvarohu, s peelingovými přísadami či bez. Pokaždé v ní vypadáme, jako bychom právě vylezly z nějakého groteskního filmu. Nebo snad ne?

Tajný recept z pytlíku

Hodně z vás má určitě nějakou svou tajnou specialitu, ve které hraje svou roli maso, instantní omáčka z pytlíku a… trocha tajemství. Dva z mých kamarádů mi prozradili, že jim „domácí“ jídlo přestalo chutnat přesně ve chvíli, kdy se dozvěděli, že jeho výroba tak úplně domácí není. Takže pokud nějaké takové tajemství máte, střežte si ho jako oko v hlavě a případné obaly žalobníčky rychle zlikvidujte ve skartovačce na papír.

Pokec s kamarádkami

Nákupy, sexuální zkušenosti, tajné fígle na chlapy… to všechno by mělo být ouškám vašeho partnera TABU! Což o to. V kavárně ve výhradně dámské společnosti se toto předsevzetí dodržuje lehko, ale pokud vám nějaká vaše kamarádka zavolá domů, můžete jí v „zápalu boje“ vyklopit i to, co byste jinak svému drahému do očí neřekla. No uznejte, jak asi musí být chlapovi, který z vedlejšího pokoje nechtíc poslouchá, jak se ho zase chystáte oblbnout? Takovéhle nevinné klevetění může snadno vyústit v domácí hádku, a to za to určitě nestojí, nemyslíte?

 

Notburga – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
netreba na sebe vsechno vyklopit. Kdyz si vsimne, ze mam novy kousek obleceni a zrovna neni vhodne obdobi na zbytecne utraceni, tvrdim, ze uz vec mam dlouho. Polevku temer vzdy delam z kostky, ale u stolu tvrdim, ze je to pravy vyvarSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
CHLAPY I TAK VEDI KOLIK MAME ZE SEBOU PRACE ABYCHOM VYPADALY TAK JAK VYPADAME...JA NAPRIKLAD NEUMYM ZASMAZKU,TAK SI JI PROSTE KUPUJI ALE CHLAPY OCENI I KDYZ NEJSME DOKONALE,PRECE NAS MILUJI TAKOVE JAKE JSME
Obrázek uživatelky
profil
malé tajnosti sú na mieste
Obrázek uživatelky
profil
1.Holím se a maluji kvůli sobě a pro svůj dobrý pocit,ale ne kvůli chlapovi.
2.Mám dny kdy se ani neholím a nemaluji a je mi to úplně jedno,když se někomu nelíbím,at´ se na mě nekouká.
3.Jen at´ chlapi vidí,kolik to stojí námahy a času,vypadat dobře.
Obrázek uživatelky
profil
Zrovna včera mi můj milý zavolal na skype, aby mi popřál dobrou noc. No a já měla pleťovou masku, vlasy stažené čelenkou dozadu - no hrůza. Opravdu jsem uvažovala, že to nevezmu. No asi jsem to fakt vzít neměla, protože mi můj chlap řekl, že příště neohlášený raději volat nebude. Smajlík A to byla ta maska průhledná a čelenku jsem raději hned strhla.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles