Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nehty s láskou zdobené

5. 03. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Mít krásné nehty je snem každé ženy, dámy i slečny, proto věnují péči o ně tolik času. Nezáleží na tom, zda máte kvalitní přírodní nehty nebo chodíte na modeláž nehtů umělých. Vaše nehty potřebují péči v každém případě. Chcete-li, aby vaše gelové nehty vypadaly pokaždé jinak, je třeba použít profesionální zdobení. Způsobů zdobení nehtů je opravdu mnoho, jedním z těch nejefektivnějších je razítkování Konad.

Razítkování je založeno na přenášení vybraných dekorativních motivů na nehty z předlohy pomocí speciálního tiskátka a laku na nehty. Pro nanášení motivů na nehty pomocí metody razítkování Konad budete potřebovat speciální gumový art lak na nehty. Má zvláštní tužší gumovou konzistenci, aby si pamatoval tvar vybraného designu. Dále budete potřebovat Konad destičky s vyrytými motivy, z nich si potom vyberete ten, který budete chtít aplikovat na vaše nehty. Vybraný ornament stačí přetřít art lakem, setřít stěrkou přebytečný lak, na ornament přiložit tiskací hlavu a s její pomocí motiv přenést na nehty.

Razítkovací systém Konad můžete používat pro vaše přírodní nehty nebo jím snadno ozdobíte také akrylové nebo gelové nehty. Razítkování je velmi jednoduché, efektní a zvládne jej jistě každá žena. Chcete-li i vy mít vždy krásné nehty sladěné s vaším oblečením a podle vaší nálady, zavítejte do internetového obchodu MagicNails.cz, kde na vás čeká široká nabídka pomůcek určených pro péči o vaše nehty.

Naleznete zde celou řadu druhů zdobení na nehty a také sady na razítkování Konad. Můžete vybírat Konad laky z celé palety barev, k dispozici jsou vám také nejrůznější Konad destičky s vyrytými dekorativními motivy, stačí si vybrat a budete mít nehty jako ze škatulky. Dopřejte vašim nehtům to nejlepší, navštivte MagicNails.cz a nakupte si vše, co budete potřebovat pro péči a zdobení vašich nehtů.

Razítkovací systém Konad





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v práci si takové nehty nemohu dovolit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles