8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nejefektivnější metody omlazení pleti, které bez skalpelu uberou pár let

27. 07. 2020 | Krása
Již mnoho let neplatí, že pokud chceme vypadat o pár let mladší a minimalizovat své vrásky, je jediným možným krokem plastická operace za deseti tisíce korun. Trendem dnešní doby jsou mini-invazivní zákroky, které jsou rychlé, bezbolestné a nezatíží vaši peněženku.

Omládněte vlastní krví


Poměrně novou estetickou metodou je plazmaterapie, která způsobí, že po ní pokožka vypadá pružněji, pevněji a mladistvěji. Je ideální pro věkovou skupinu 30 – 50 let. Principem plazmaterapie je biostimulace kolagenových buněk, které se nacházejí v pokožce.
Vědecké výzkumy ukazují, že stárnutí pleti je způsobeno právě přirozenou ztrátou kolagenu, která je spojena se špatnou hydratací a menší aktivitou buněk produkujících kolagen. Naše vlastní plazma bohatá na krevní destičky umí tyto buňky stimulovat k tvorbě nových kolagenních vláken. Tím dochází k regeneraci, rozzáření a zřetelnému omlazení pleti. Velkým plusem metody je, že jde o materiál tělu vlastní, tudíž možné alergické reakce jsou prakticky nulové. Plazmu lze také obohatit kyselinou hyaluronovou a tím hydrataci výrazně podpořit. Samotná procedura netrvá déle než hodinu a není potřeba hospitalizace.

omlazení pletiNebojte se laseru


Na drobnější či mimické vrásky se hodí rejuvenace pleti frakčním laserem CO2. Díky aplikaci laserových paprsků do povrchové a střední vrstvy kůže dochází mj. k obnově tvorby kolagenu, aniž by bylo nutno zasahovat do hlubokých vrstev kůže, jak tomu bylo u starších typů laserů. Díky frakčnímu laseru můžete minimalizovat vrásky a zlepšit celkový tonus pleti. S jeho pomocí dochází také k výrazně rychlejšímu hojení jizev či minimalizaci pigmentových skvrn, které vznikají v pozdějším věku. Samotný zákrok téměř nebolí.

Zázrak za pomoci nití


Pokud máte již více viditelné vrásky a nechcete podstoupit invazivní zákroky, je ideální volbou lifting obličeje pomocí vstřebatelných nití. Jak vidno, povadlý obličej či prohlubující se vrásky v obličeji nemusí být vždy důvodem k chirurgickému zákroku čili faceliftingu. Poslední dobou se stále větší oblibě těší liftingové metody prováděné ambulantně, a to pomocí liftujících nití. Tahle mini-invazivní metoda omlazení velmi úspěšně nahrazuje skalpel. Nitě jsou vyráběny ze vstřebatelných materiálů. „Niťovou“ terapií vám vytvarovují kontury obličeje, pozvednout ústní koutky, obočí i tváře, vypnou vrásky obličeje a taktéž provedou lifting krku, povadlého poprsí, valů paží, zadečku či stehen. Velkou výhodou liftingu pomocí nití je téměř bezbolestná aplikace a poměrně výrazný efekt s delší dobou trvanlivosti. Zákrok se provádí pouze v lokální anestezii, po skončení zákroku odcházíte domů, a pokud dojde opětovně k neestetickému poklesu, lze ho zopakovat.


Zdroj, foto: Perfect Clinic



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ceny se dají vyhledat,ale s obrázkem mladé ženy to trochu přehnali. Mají ukázat starší ženu a ne mladou dívkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem si říkala, že raději ceny sem nenapsali.
Obrázek uživatelky
profil
a ceny budou taky superSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles