8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Není dárek jako dárek

8. 06. 2010 | Zajímavosti
Tápete při výběru dárků? Přemýšlíte často čím obdarovat vaše kamarády, děti nebo rodinu? Nenapadá vás nic originálního? Přijde vám kosmetika jako nudný dárek, který dává každý, kdo nemá žádný nápad? Vyzkoušejte netradiční voňavé dárky z e-shopu www.obchod-darky.cz.

Toaletní mýdla a sprchové gely jak je neznáte

Toaletní nebo chcete-li  tuhá mýdla známe všichni a jako dárek je využijete jen v krajním případě. Když se ovšem mýdlo vyrobí ručně, navíc v nevšedním tvaru a pak se ještě spojí s dárkových sprchovým gelem Authentic Cosmetics, tak vznikne balíček, který musí potěšit každého.

Dárkové sprchové gely jsou kvalitní kosmetické produkty, jen etiketa je jaksi jiná … S využitím tzv. 3D efektu etiket (tj. motivu natištěného na zadní etiketě, který je vidět přes tekutinu výrobku) získáte vtipný dárek pro dědečka, babičku, maminku, rybáře, hasiče, sportovce atd. I kosmetika může být takto adresným dárkem … (když se to umí).
Není dárek jako dárek












Ruda Pivrnec není jen pro drsné chlapy

Rudu Pivrnce, postavičku známého kreslíře Petra Urbana, není třeba představovat. Svým někdy drsným humorem nás baví již dlouho a i jeho spojení s kosmetikou je rovněž mimořádně šťastné. Asi tušíte, že kosmetika značky Pivrnec obsahuje kombinace extraktu z pivních kvasnic (Saccharomyces Cerevisiae) a chmelu obecného (Humulus Lupulus), která má vynikající hydratační, antiseptické, mírně hojivé a protizánětlivé účinky a jedná se o tzv. pivní kosmetiku.  Do receptury extrakty přináší proteiny, lipoidy, vitamíny a mnoho dalších pokožce prospěšných látek. Kvalitní mycí a ošetřující složky, vyvážené pH a účinná kombinace extraktů zaručují dokonalé a šetrné mytí při zachování přirozeného ochranného filmu a vlhkosti pokožky.  Nemusíte však mít strach. Parfemace těchto výrobků jsou velmi příjemné a s pivem nemají nic společného.

dárky Pivrnec

















Ani dámy nepřijdou zkrátka. Ty můžete směle obdarovat vinnou kosmetikou paní Pěničkové. Výrobky obsahují dvě unikátní suroviny z vinné révy – speciální hroznový olej a  extrakt z hroznů vinné révy (Vitis vinifera), obsahující ovocné kyseliny, minerály flavonoidy a další látky, které mají deklarovány adstringentní, antioxidační, hydratační a další velmi prospěšné účinky na pokožku. Etiketu pro vás rovněž připravil Petr Urban.


Kosmetika ČtyrlístekJak dostat dítě

do koupelny?


Máte-li někdy problém jak přemluvit svá dítka, aby se šla konečně umýt, tak právě pro vás máme řešení. Kupte jim výrobky, na jejichž etiketách jsou obrázky známých postaviček ze Čtyřlístku nebo svérázných kutilů Pata a Mata a s dětmi není problém.

Tato jemná dětská kosmetika určená pro každodenní péči o čistotu pokožky
Kosmetika Pat a Mat speciálně vyvinuté složení, které chrání dětskou pokožku před vysoušením, osvěžuje ji a dodává tělu příjemný pocit. Tímto dárkem svou ratolest určitě potěšíte …

Každý zná ve svém okolí spoustu více či méně šikovných kutilů. Kosmetika Pat a Mat může být vtipných a zároveň užitečným dárkem i pro ně, přestože už nejsou děti.



Jak je vidět, tak kosmetika nemusí být jen nudným dárkem, který koupíme na poslední chvíli či při nedostatku nápadů. Na www.obchod-darky.cz najdete spoustu voňavých překvapení, které stojí za to.

dárky Pat a Mat













ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super nápad pro děti i dospělé, hned asi pošlu odkaz babičkám co na Vánoce Smajlík A pokud máte v okolí někoho kdo čeká miminko a nevíte co koupit, tak doporučuji jim pořídit konopnou kosmetiku robátko. Z vlastní zkušenosti vím, že bych jí ocenila, kdyby mi jí někdo daroval místo klasického hippu apod.
Obrázek uživatelky
profil
Některé jsou pěkné ale s těmi pro děti bych se bála,že to budou chtít ochutnat.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles