8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevěra - kniha pro podváděné i podvádějící

20. 07. 2008 | Nemoci
Autor: PhDr. Petr Šmolka
Nakladatelství: Grada Publishing
Rok vydání: 7/2008
Počet stran:  112   str.
Formát: A5
Cena:  149  Kč


- Nevěra mužská a ženská
- Motivace, příčiny, hlavní typy nevěry
- Prevence a poradenská pomoc
- Nevěra jako šance
- Nevěra a společnost

 
Populárně odborná monografie našeho předního matrimoniologa je svým tématem ojedinělou publikací na našem knižním trhu. Autor nabízí vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů. Značnou pozornost věnuje možným zdrojům a motivacím promiskuitního jednání. Pro "postižené" podává řadu užitečných informací o možnostech svépomoci, odborníkům je věnována kapitola o poradenské pomoci. Nevěru autor nechápe pouze jako poruchu vztahu, ale zároveň i jako šanci na pozitivní změnu.

NevěraZ obsahu knihy Nevěra:

Flirt; Mimomanželský vztah; Mýtus protikladu nevěry tělesné a duševní;  Nevěra ženy mívá fatálnější důsledky než nevěra muže; Odlišné důsledky rozvodu pro ženu a pro muže; Muži, kterým jsou ženy nevěrné; Ženy, kterým jsou muži nevěrní; Motivace a příčiny nevěr; Návrat do zaměstnání po mateřské dovolené; Mládí nevybouřené; Nevěry "lázeňské"; Dlouhodobější odloučení; Nevěra jako důsledek vztahových problémů v manželství; Nevěra jako způsob, jak snášet neuspokojující manželství; Nevěra jako pokus, jak oživit vychladlé manželství; Nevěra jako pokus, jak se vyrovnat s partnerovou nevěrou; Nevěra jako pokus, jak se od partnera odpoutat; Nevěra jako pokus o kompenzaci toho, co nám v manželství schází ………..


Informace o autorovi knihy Nevěra:

PhDr. Petr Šmolka (1946), psycholog, prezident Asociace manželských a rodinných poradců, vysokoškolský učitel (FF UK, Vysoká škola pro mezinárodní vztahy a místní správu). Autor řady odborných i populárních publikací. V posledních letech patří svými vystoupeními v televizi a v rozhlase i častými příspěvky v novinách a časopisech mezi významné popularizátory v oblasti partnerských a manželských vztahů.


Knihu Nevěra – kniha pro podváděné i podvádějící si můžete zakoupit  v nakladatelství GRADA.


ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles