Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevíte, kam vyrazit v zimě k moři? Emiráty, Zanzibar a ani Thajsko vás nezklamou

19. 01. 2018 | Asie
-Komerční sdělení-

Přejete si hodit pracovní shon za hlavu? Místo práce si vychutnat sluncem zalitou oblohu, zrcadlící se moře a příjemné teploty okolo 30 oC? Vydejte se s námi poznat exotická místa, která jsou jako stvořená pro zimní dovolenou u moře.

Luxusní Spojené arabské emiráty


Prosluněných míst, která v zimních měsících lákají středoevropany k relaxaci je celá řada. Jednou z nejdostupnějších destinací jsou Spojené arabské emiráty. Osmidenní pobyt v emirátech včetně letecké dopravy lze pořídit od 19 000 Kč. Výjimkou nejsou ani pětidenní pobyty za 14 990 Kč.

Thajské ostrovyJaké krásy země ropných šejků nabízí? Luxus, okázalost, dechberoucí nákupní centra a nejmodernější architekturu, která se citlivě snoubí s historickými prvky. Ostatně nákupní centra jsou jednou z mnoha vyhledávaných atrakcí, neboť v nákupních galeriích pořídíte vše, na co si jen vzpomenete.

To hlavní však teprve přichází. Krásné pískové pláže, lesknoucí se moře a příjemná atmosféra hotelových rezortů. Jelikož v létě teplota v Emirátech stoupá až k 50oC, je právě jarní a podzimní období nejlepším termínem k dovolené. Teplota vzduchu dosahuje příjemných 25oC a teplota moře se pohybuje kolem krásných 23oC.

Zanzibar je rájem na zemi


Toužíte poznat ráj na zemi s celoročně slunečným počasím, bělostnými plážemi a tropickou přírodou? Pak se neobávejte vydat do Zanzibaru, nádherného souostroví rovníkové Afriky. Zanzibar v posledních letech objevuje stále více český turistů, kteří oceňují exotické prostředí, klid, nekonečné pláže a azurové průzračné moře. Desetidenní pobyt s plnou penzí lze pořídit již od 32 000 Kč.

V Zanzibaru se celoroční teploty vzduchu a moře pohybují okolo 29oC. Zimní dovolená v Zanzibaru proto nabízí neomezené vodní radovánky, velké množství sportů, wellness procedury, masáže a samozřejmě poznávání místní přírody. K prohlídce stojí lesní rezervace Jozani Forest s volně žijícími opicemi, ostrov Prison Island, který je útočištěm želv sloních, a mnoho dalších okouzlujících míst.

Exotické Thajsko láká na nové zážitky


Třetí exotickou destinací, jako stvořenou pro zimní dovolenou u moře, je Thajsko. Destinace je vyhledávaná pro tropické podnebí, okouzlující pláže s malebnými zálivy a průzračné moře. Na dovolenou v Thajsku je nejlépe vyrazit od března do května, kdy teploty vzduchu dosahují 34oC. Naopak od konce června začíná období monzunů s vydatnými dešti. Osmidenní pobyt se snídaní v Thajsku pořídíte přibližně od 20 000 Kč.

V Thajsku se můžete těšit na kurzy potápění i na poznávání místní kultury, gastronomie a architektury, které dominují městské chrámy označované slovem wat. Ať už se ale rozhodnete vydat do kterékoliv exotické destinace, ve všech se dočkáte teplého a slunného počasí přímo stvořeného pro načerpání nových sil.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Když na takovou dovolenou,tak minimálně na 14 dnů.Jinak to jsou dostihy.My to jinak neřešíme.
Obrázek uživatelky
profil
hned bych letělaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles