Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nezapomínejte na novoroční detoxikaci!

16. 01. 2019 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Konec roku se obvykle nese ve znamení bouřlivých oslav, při kterých teče alkohol proudem. Kromě něj představuje zátěž pro vaše tělo a zejména játra i nezřízená konzumace nejrůznějších pochutin. Proto byste si v lednu měli naordinovat očistu. Ta představuje dobrý způsob, jak se zbavit nejen pár kilo, která o Vánocích přibyla, ale také škodlivin z organismu.

Lednová očista má rozhodně svůj význam a neměli byste se jí vyhýbat. Tělo potřebuje jednou za čas razantnější detoxikaci, aby se mohlo zbavit všech škodlivin, které se v něm nashromáždily. Původ mají v znečištěném životním prostředí a smogu, který se v zimě objevuje ve větších městech. Svou roli hrají i léky, které dlouhodobě užíváte, jelikož většina z nich má nežádoucí vedlejší účinky. Když se k tomu přidají potraviny a kosmetické přípravky plné éček, tak se nelze divit, že je váš organismus pořádně „zanesený“. K tomu všemu mu ještě v závěru roku přitížíte zvýšenou konzumací tučnějších pokrmů a pitím alkoholu. Důvodů pro novoroční detox je tak více než dost.

Naturevia Ostropestřec forteNejvíce zatížená jsou játra


Právě játra nesou největší zátěž. Tento orgán lidského těla funguje jako filtr a chemická továrna. Játra vykonávají přes 300 metabolických funkcí a jejich úloha je nenahraditelná. Zpracovává se v nich vše škodlivé a tělo se těchto látek jejich prostřednictvím zbavuje. Mají totiž přirozenou detoxikační a čistící funkci. Pokud je však škodlivin příliš, začnou se toxiny v jaterních buňkách hromadit. Jde zejména o těžké kovy a chemické látky, které mohou játra nenávratně poškodit.


Naturevia Ostropestřec forte,

Ostropestřec pomůže s očistou jater


Detoxikace by měla jít ruku v ruce s vhodnou stravou a bylinnými přípravky. Nejsilnější přírodní prostředek k ochraně jater je ostropestřec mariánský, známý též jako „mariánský bodlák“. Vědci dlouhodobě zkoumají jeho pozitivní účinky a podle nich látka silymarin, kterou ostropestřec obsahuje, může chránit játra před poškozením od toxických látek tím, že blokuje toxinům vstup do jaterních buněk. Přispívá tak k zachování správného fungování jater a podporuje jejich detoxikační potenciál. Silymarin rovněž pomáhá při regeneraci jaterních buněk a trávení. Zároveň se jedná o velmi silný antioxidant, který chrání buňky celého organismu před poškozením od volných radikálů a před nepříznivými vnějšími vlivy. Silymarin má rovněž blahodárný vliv na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru. Ostropestřec je tedy ideálním pomocníkem při novoroční detoxikaci a naordinovat si ho můžete například v podobě doplňku stravy Naturevia Ostropestřec forte, který patří k nejsilnějším přípravkům na trhu a díky tomu vám bude stačit jedna kapsle denně.

Nový rok bez zlozvyků


Pokud jste si dali k prvnímu lednu předsevzetí, že zhubnete nebo přestanete kouřit, rozhodně byste měli vytrvat a nevzdat se. Díky lehčí stravě a pohybu se budete cítit lépe a také očista bude účinnější a její efekt déle vydrží. Pomůže vám nastartovat organismus a dodá vám energii, která vám po zimě může chybět. Zdraví máte jen jedno a měli byste o něj pečovat.    

Zdroj, foto: www.naturevia.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !