Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nic než pravda - recidivista, podivín a žárlivka!

12. 09. 2008 | Televizní tipy
Čtvrtý díl pořadu Nic než pravda přinese hned na úvod odpověď pana Františka Černocha na nezodpovězenou otázku z minulého dílu „Měl jste u sebe ve vězení mobilní telefon?“.
Po zodpovězení dalších otázek a následného opuštění horkého křesla přijdou na řadu další soutěžící – Martin Ryšavý, zaměstnanec Ministerstva vnitra, a žárlivá Blanka Geislerová, učitelka základní školy.

František Černoch (36 let)

Pana Františka poznali diváci již v minulém díle. Několikanásobný recidivista, který za svůj nejhorší delikt považuje loupežné přepadení, vzbudil velkou vlnu emocí. Dozvěděli jsme se na něj mj., že ve vězení strávil celkem 9 let a propadl gamblerství. Chvílemi však dokázal i vzbudit lítost, to když se mu po zodpovězení velmi nepříjemných otázek zalily oči slzami nebo když varoval diváky, aby se vyvarovali chyb, kterých se on sám dopustil. Nic než pravdaVe svém dalším pokračování v honbě za částkou 5 000 000 Kč zodpoví jako první otázku, zda měl u sebe ve vězení mobilní telefon. Hovořit se mu nebude lehce ani o otázkách týkajících se drog.
Po natáčení pořadu Nic než pravda byl propuštěn ze zaměstnání. „Tři dny jsem byl na ulici, ale i díky mému vystoupení v pořadu Nic než pravda jsem si uvědomil, že takhle už žít nechci. Vzchopil jsem se a snažím se teď žít normálně,“ prozradil pan Černoch. „Se svou rodinou jsem se od natáčení neviděl a ani nějakou dobu vidět nechci,“ dodal smutně.

I na tyto otázky František odpoví:

- Chodila za vámi matka do vězení často?
- Stal by se z vás zloděj, kdybyste vyrůstal v jiné rodině?
- Půjčil jste si peníze od své přítelkyně s úmyslem je nikdy nevrátit?

Ve studiu bude mít za patrony maminku Růženu a sestru Kamilu. I na nich je vidět, že se s minulostí svého nejbližšího jen těžko smiřují.


Martin Ryšavý (26 let)

Martin Ryšavý z Benešova je správce počítačových programů Ministerstva vnitra. Obdivuje Arnolda Schwarzeneggera nejen jako herce, ale i jako interesantní osobnost. Soutěží podle svých slov z vrozené soutěživosti. Doma má rybičky a kočku. „Baví mě vše kolem počítačů,“ prozradil na sebe Martin. Svou sedavou práci kompenzuje sportem, nejraději jezdí na kole, bruslí, plave a navštěvuje fitness. S rodiči vychází velmi dobře. Jediný nesoulad nastal ve chvíli, kdy se rozhodovalo o výběru střední školy. On sám se chtěl vyučit kuchařem. „Nikdy mi nevadilo, když jsem si musel sám třeba připravit něco k jídlu,“ vysvětlil svůj zájem o tento obor. Martin Ryšavý dosud drží primát v nejneočekávanější odpovědi. Na otázku „Mluvíte někdy s Bohem?“ reaguje následovně: „Osobně jsem s ním ještě nemluvil,“ odpoví s naprosto vážnou tváří.
Patrony ve studiu budou matka Ivana, otec František a kamarádka Lucie.

I na tyto otázky Martin Ryšavý odpoví:

- Měníte si ponožky každý den?
- Máte nějaké výhody, protože pracujete na Ministerstvu vnitra?
- Uhodil jste někdy někoho a měl z toho radost?


Blanka Geislerová (24 let)

Blanka pochází z Vratislavice nad Nisou a dokončuje studium na vysoké škole. Zároveň vyučuje matematiku a anglický jazyk na druhém stupni základní školy. V životě ji zřejmě potkalo něco velmi nepříjemného. Dodnes se bojí být sama doma a občas má pocity, že ji někdo sleduje a chce jí ublížit. Již pět let má přítele Davida, který je automechanik. Vztah není ideální. Blanka přiznala, že příteli tajně kontroluje jak e-maily, tak sms. Nevěří mu.
Když bylo Blance 16 let, začala mít deprese. Důvodem měl být pocit, že se o ni rodiče nezajímají a více se věnují bratrovi.
Když bylo Blance 14 let, dozvěděla se, že člověk, kterého do té doby považovala za otce, je otčím, který ji adoptoval. Se svým biologickým otcem se dosud nesetkala.

Patrony ve studiu budou matka Ivana, bratr Roman a kamarádka Romana.

I na tyto otázky Blanka odpoví:

- Máte předsudky k dětem jiné rasy?
- Chtěla byste se setkat se svým biologickým otcem?
- Změnil se váš vztah k bratrovi poté, co jste se dozvěděla, že jste adoptovaná?


V dalším dílu pořadu Nic než pravda plném fascinujících osudů budou bojovat o výhru v hodnotě až 5 000 000 Kč František, Martin a Blanka v pondělí 15. 9. 2008 od 21.15 hodin v Televizi Prima.



Zdroj: TV Prima

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky mne tento porad nezaujal,myslim si ze clovek by si mel zachovat nejake soukromy a ne ho kvuli prachum vytahovat pred svetemSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles