8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nirvana nachystala oslavnou reedici legendárního alba Nevermind

28. 09. 2011 | Novinky
Přesně 24. září roku 1991 vydala legendární kapela Nirvana své nejslavnější album Nevermind. Dvacetileté výročí v žádném případě nelze opomenout, ba naopak je třeba nabídnout něco speciálního! Tím bude rozhodně reedice této fantastické desky, která je navíc doplněna obrovským množstvím raritního bonusového materiálu.

Téměř přesně na den, tedy v pondělí 26. září vyjde album Nevermind ve výroční reedici, a to hned v několika formátech. Komu postačí jednodisková verze remasteru, dočká se stejného obsahu jako před dvaceti lety. K dispozici bude i dvoudisková deluxe verze, která bude navíc obsahovat i b-strany singlů vážících se k této desce, dále demo nahrávky, živé skladby nebo několik zvukových záznamů ze zkoušek kapely. Stejný obsah bude mít i verze, která vyjde na čtyřech stoosmdesátigramových vinylech.

Nirvana nachystala oslavnou reedici legendárního alba NevermindNejrozsáhlejší a samozřejmě asi nejočekávanější je super deluxe edice, která čítá čtyři CD a jedno DVD. První dva disky jsou identické s výše popsanou dvoudiskovou verzí, třetí CD bude obsahovat demo nahrávky, ze kterých Nirvana následně vytvořila písně pro své nejslavnější album. Fanoušci tak mají poprvé možnost slyšet zrod hitů Smells Like Teen Spirit, Come As You Are nebo On A Plain a hlavně to, co natáčení písní předcházelo. Dále tento bonusový disk přináší i tzv. Devonshire Mixes, což jsou původní mixy alba Nevermind od producenta desky Butche Viga, které jsou po zvukové stránce odlišné od těch, které se následně dostaly na komerční vydání alba. Aby toho fanoušci za své peníze nedostali málo, doplní komplet audio záznam koncertu ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Ten bude v super deluxe edici zastoupen i ve vizuální podobě na DVD a navrch nosič přinese ještě i všechny čtyři videoklipy, které Nirvana k singlům desky Nevermind natočila. Jmenovitě jde o klipy k písním Smells Like Teen Spirit, Come As You Are, Lithium a In Bloom. Celý tento jedinečný komplet, kterého bude vyrobeno pouhých 40 000 kusů (10 000 pro Severní Ameriku, 30 000 pro zbytek světa), doplní i jedinečná devadesátistránková kniha plná doposud nezveřejněných fotografií, dokumentů a dalších vizuálních artefaktů…

Nirvana slaví výročí vydání desky Nevermind nabušenou reedicí! Vyberte si z několika remasterovaných formátů této kultovní desky, které budou k mání již 26. září!

Zdroj: Universal.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !