Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osmany Laffita nastupuje do pořadu Popelka na TV Barrandov

23. 11. 2015 | Televizní tipy
Televizní skupina Barrandov přichází s další novinkou. Již od 23.11. 2015 nastupuje do soutěžního pořadu Popelka, který stanice TV Barrandov vysílá každý všední den v 16:15, vyhlášený světový návrhář Osmany Laffita. Ten bude v roli stylisty, kritika a rádce hodnotit čtveřici soutěžících. Oblíbený soutěžní pořad Popelka, který mohou diváci stanice TV Barrandov vidět každý všední den v 16:15, dostává novou tvář.

Na televizní obrazovky nastupuje odborník na slovo vzatý, návrhář Osmany Laffita, který se od 23. listopadu podívá na zoubek českému vkusu nákupu chtivých žen.

Osmany Laffita nastupuje do pořadu Popelka na TV BarrandovJsem velmi rád, že tento pořad existuje. Někdy mě totiž velice mrzí, že krásné ženy na sebe umí kombinovat oblečení takovým stylem, že je z toho cirkus. V samotné Popelce proto budu přísný, ale i když kritizuji, tak to dělám tak, aby to v žádném případě nebylo ponižující. Držím se hesla, že když něco nemám rád, tak to nedělám druhým. Konstruktivní kritika je přijímána lépe než drsná kritika,“ prozradil návrhář Osmany Laffita.

Osmany Laffita tak nastoupí jako zbrusu nový stylista, který nejen hodnotí čtveřici soutěžících, ale bude jakýmsi rádcem v oblasti módy a oblékání. V soutěžním pořadu Popelka se s ním diváci budou potkávat od pondělí do pátku, a to každý týden až do Vánoc.

Soutěžní pořad Popelka se těší výrazné divácké oblibě, a jeho sledovanost stále roste. A proto nás velice těší, že se nám do tohoto pořadu podařilo získat vyhlášeného a uznávaného návrháře, pana Osmanyho Laffitu,“ řekla generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Od 23.11. 2015 nastupuje do soutěžního pořadu Popelka
vyhlášený světový návrhář Osmany Laffita


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Osmany Laffita nastupuje do pořadu Popelka na TV Barrandov:

Osmany Laffita nastupuje do pořadu Popelka na TV Barrandov
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
budu se dívat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles