Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pijete vodu z kohoutku? A chutná Vám?

30. 05. 2011 | Domácnost
Nejcennějším zdrojem tekutin pro lidský organismus je kvalitní a čistá voda. Nejsnadnější způsob, jak ji získat je otočit kohoutkem vodovodu.

Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tak tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou a zároveň tím prospějete i přírodě před odpadem v podobě stovek tun prázdných PET láhví.


Jenže, co když Vám voda z kohoutku nechutná?

Nebo máte strach, že se v ní usazují nečistoty z kohoutku či trubek nebo není kvalitou na takové úrovni jako balená voda.
Filtrační konviceNa všechny tyto obavy můžete v klidu zapomenout při používání filtrační konvice. Filtrační konvice v sobě mají kvalitní filtr na vodu, který odstraňuje nečistoty z vody z kohoutku. Můžete například vyzkoušet novinku na trhu v podobě filtračních konvic Hyundai Aqua Optima, jejichž filtry díky jedinečnému patentovanému 5-ti stupňovému procesu filtrace odstraňují nečistoty, které ve vodě z kohoutku zůstávají i po převaření. Filtrační konvice Hyundai s filtrem Aqua Optima používá jedinečnou směs aktivního uhlíku, který má také příznivý vliv na snížení hladiny herbicidů a pesticidů.

Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah chlóru a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice, ale zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje chutnější.

filtrační konvicePřefiltrovaná voda je také ideální na vaření zeleniny – zlepšuje její chuť i vzhled. Tyto konvice jsou vybaveny také indikátorem výměny filtru, který Vás upozorní na potřebu vyměnit filtr. Filtry Aqua Optima vydrží minimálně 30 dní a přefiltrují nejméně 100 litrů vody.

S filtrační konvicí také ušetříte. Balená voda je dražší a často nemusí být čerstvá. Použití filtrační konvice Vám zaručuje čistější, kvalitnější vodu a vždy čerstvou vodu jen za pár korun denně. Filtrační konvice můžete pořídit od 499 Kč na www.eproton.cz

Můžete si tak dopřát chutnější a čistější vodu každý den, která je vhodná i pro Vaše nejbližší.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tez piji cistou vodu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
čistou chlazenou vodu piji hlavně v noci. Přes den u nás vedou sirupy, čaje apod. Ale pamatuji si ze studií (Olomouc - okraj. část), že tam se nedala pit. A stačilo jednou převaření vody ve skleněné konvici a hned na ní zůstal povlak vodního kamene. Všechno jsem musela dokola drhnout. Tady používám konvici 4x denně a nikdy nám žádná na toto netrpěla. Totéž platí i o pračce....
Obrázek uživatelky
profil
Taky mám ráda čistou pitnou vodu. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Cena za 1 ks filtru do filtr.konvice výše uvedené značky je 149 Kč,za 3 kusy je 399 Kč.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
piji vodu s kohoutků,máme jí chutnouSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles