Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pochutnejte si na vitamínech!

25. 05. 2017 | Péče o tělo
Každý z nás má svůj denní biorytmus nastavený jinak, ale všem je nám dobře známo doporučení výživových specialistů, že bychom měli ideálně jíst čtyřikrát až pětkrát denně v menších porcích.

Pro mnohé je to však nepředstavitelné a časově náročné. Současný aktivní životní styl totiž volá po jednoduše dostupných a zdraví prospěšných potravinách, a tak se zrodilo „smoothie“. V CrossCafe si nyní můžete vybrat ze tří variant těchto vitamíny nabitých ovocných mixů, které vám dodají energii a navíc skvěle chutnají.

Předností smoothie, tedy nápoje, který je umixovaný z několika surovin, je především příjem několika druhů ovoce a zeleniny v jednom. Tyto drinky jsou rychlou, pestrou a výživově hodnotnou náhradou snídaně nebo svačiny a oceníte i to, že si je můžete vychutnat kdekoli „za pochodu.“   

smoothieSmoothie mango s banánem


Už jste vyzkoušeli mango? Toto exotické ovoce obsahuje celou řadu živin a vitamínů a zejména díky betakarotenu je ideálním pomocníkem při řešení kožních problémů a při neutralizaci volných radikálů. Antioxidanty ve formě vitamínů A, B, C a E pak napomáhají regeneraci organismu. Ve spojení s banánem bohatým na minerály tvoří ideální porci plnou energie.

Smoothie jahoda s banánem


Smoothie z jahod a banánů dodá vašemu tělu vyváženou dávku bílkovin, tuků, vlákniny a sacharidů. Jahody patří mezi nejméně kalorické ovoce s největším antioxidačním účinkem. Jejich pravidelná konzumace pomáhá předcházet cévním onemocněním a infarktu, podporuje vylučování kyseliny močové, snižuje krevní tlak a pročišťuje a odvodňuje tělo. Banány obsahují vitamíny skupiny C, B, A, hořčík, vápník a draslík. Díky tomu působí blahodárně na svalovou a nervovou soustavu a na mozek.

Smoothie polníček s banánem


Věděli jste, že polníček obsahuje větší množství vitamínu C než citron? Kromě toho je bohatý na vitamíny A a E, betakaroten, železo, hořčík i kyselinu listovou, která je důležitá zejména v těhotenství. Tyto blahodárné látky podporují krvetvorbu, aktivují látkovou přeměnu, posilují imunitu a zvyšují odolnost proti stresu. Polníček spolu s banánem tvoří lahodný a energeticky vydatný nápoj.

Zdroj, foto: CrossCafe


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !