Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Protřepat, zamíchat!

28. 10. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Chytré Ženy,odhoďte zástěru, vypněte žehličku nebo postavte smeták zpět do kouta. Zavřete oči, jdete po boku fešného muže, u něhož jste tou největší ozdobou právě Vy! Ano, okouzlující muž třeba jako James, James Bond! Chcete se cítit jako půvabná Bond girl?

Je to vlastně jednoduché, hoďte se do gala a nezapomeňte na největší ozdobu každé ženy – nádherné vlasy. Ne každá se pyšní zdravou, lesklou hřívou, ale i na tomto se dá zapracovat. Vlasový specialista Brazilkeratin.cz nabízí luxusní péči pro barvené, melírované, kudrnaté a poškozené vlasy.
Brazil KeratinMytí vlasů se šampóny z tohoto eshopu bude jako živá voda na vaší kštici! Většina jejich šampónů jsou totiž koncentráty. Ředění šampónu zabezpečí, aby se vám vlasy nemastily a netvořily se nežádoucí lupy. Zároveň docílíte s každým mytím regenerace a hydratace vlasů. Tím se zvýší jejich zdraví, kvalita a lesk.

Brazilkeratin.cz vám ke každé zakoupené sadě (šampón a kondicionér) jako dárek přidá dávkovací lahvičku na ředění - výborného pomocníka v péči o vlasy.

Slavná filmová hláška - „protřepat, nemíchat“, když si James Bond objednával své oblíbené pití, je nesmrtelná. Ztvárnit Bond girl je snem a prestiží každé herečky, o tom, jak chutná sláva ví své Kim Basinger, Teri Hatcher nebo Halle Berry.

Buďte za hvězdu i Vy! Pamatujte se šampóny z brazilkeratinu vždy budete zářit. Stačí jen PROTŘEPAT, ZAMÍCHAT a následně důkladně opláchnout.

Role maminky, manželky, kuchařky nebo spolehlivé sekretářky je důležitá. Ale proč ji někdy nezměnit? Staňte se hvězdou, za kterou se otočí nejedny mužské oči, ale i obdivné pohledy ostatních žen.
Brazil Keratin

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Protřepat, zamíchat!:

Protřepat, zamíchat!
Protřepat, zamíchat!
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1…   6   7   8   9  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
přeji hezký večer, spoustu bankovek a příjemný lov
Obrázek uživatelky
profil

.. já už jedu druhou 150 SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já myslela, že už máš hotovo?SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobrý večer, už čekám ve frontě, nutně potřebuji bankovky

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil

Pro klikačky po klikačce - tady podpora dedko Yanko - hurá na to Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles