Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.05. 2024
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Půjčka do 24 hodin

22. 12. 2018 | Finance
Stav poměrně velké části českých rodin v oblasti zadlužení je alarmující, roste strmě vzhůru, bereme si půjčky na novinku mezi mobilními telefony, dovolenou, vánoční dárky a jiné… Proč? Potřebujeme další a další nejnovější typ telefonu? Je rozdíl mít půjčeno na bydlení, popřípadě leasing na auto nebo brát neustále nové spotřebitelské úvěry.

Trh s finančními prostředky je plný všelijakých typů půjček, na každé stránce novin je reklama na výhodnou půjčku, ze schránek se minimálně jednou týdně vyvalí taky nějaký ten leták s možností zadlužit se. Ať už je to bankovní sektor, který je důvěryhodnější, tak také nebankovní nabídky pro všechny. A jednou z nich je možnost mít peníze do 24 hodin od požádání.

Půjčka, vyřízená do 24 hodin od podání žádosti je velice populární pro ty, kteří potřebují finanční prostředky ihned, například na opravu auta, ale také v době, kdy nám na dveře klepe exekutor a my se mu snažíme tzv. zacpat pusu. A proč u nás klepe exekutor? Nestačíme splácet předešlé půjčky a úvěry, půjčujeme si další peníze na splátky minulých závazků. Toto vše hraje do noty společnostem, zabývajícím se financemi. Jak se má však občan naučit hospodařit, když to neumí ani naši ústavní činitelé posledních dvacet let.

Mezi další výhody půjčky do 24 hodin je nejen rychlé vyřízení, nemusíte obíhat instituce. Na internetu stačí najít si vhodnou firmu, prostudovat jejich nabídku a pravidla, vyplnit on-line formulář a čekat na schválení. Většinou Vás v nejkratším možném termínu kontaktují telefonicky, pracovník s Vámi projde ještě jednou Vaši žádost, potvrdí pravost údajů, požádá o dva doklady totožnosti (postačí naskenované a přeposlané e-mailem). Tyto společnosti nežádají důvody půjčení peněz, to je další výhoda. A dobrá zpráva pro ty, jenž mají záznam v registru dlužníků, ať už bankovním či nebankovním, některé nebankovní instituce tyto informace neprověřují, častokrát nepožadují  zajištění nemovitosti a doložení příjmů. Bonita klienta není  kontrolována a také z toho důvodu je tento druh půjčky oblíben mezi méně příjmovou skupinou obyvatelstva. Vždy je však nutné počítat s vyšší úrokovou sazbou.

Platí zde pravidlo: čím více si půjčím, tím více zaplatím na úrocích. Požádat o půjčení peněz s vyřízením do 24 hodin můžete také po telefonu nebo návštěvou nejbližší pobočky. Nikdy však neberte na lehkou váhu to, co podepisujete. Řádně pročtená smlouva Vás v pozdější době může zachránit před katastrofou. Různé skryté poplatky v podobě pokut za nedodržení termínu splátky nebo uhrazení, Vám Váš dluh jenom navýší a rázem se ocitnete v dluhovém kolotoči. Budete se obávat každého zazvonění, zdali za dveřmi nestojí věřitel, jaký doporučený dopis mám dnes očekávat ve schránce… Toto je počátek přemýšlení nad další rychlou půjčkou, například tou, kdy mi peníze vyplatí během následujících 24 hodin.

Půjčit si peníze v krátkém časovém úseku je nejvýhodnější pouze pro poskytovatele, zájemce, pokud je v tíživé životní situaci, podepíše cokoliv a toho jsou si vědomy všechny společnosti s nabídkami úvěrů. Častokrát slýcháváme o podvodných firmách, které nejprve vyberou platbu v nemalé výši za vyřízení úvěru a poté se požadované částky stejně nedočkáme. Z toho důvodu je dobré vyhledat si reference v internetových diskuzích o dané firmě, prověřit obchodní rejstřík, dostupný on-line.

     Nežli míti půjček hromadu,
     najděte si raději další brigádu!                                                       

Nadenica - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mně připadá reklama na rychlou půjčku umístěná vedle článkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Raději to vyřešit bez půjček, hodně se zaplatí na úrocích. Pěkný konec článku.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Půjčku na dárky bych si nikdy nevzala...
Hezký konec o brigádě..SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles