Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Radujme se z maličkostí!

21. 04. 2011 | Zajímavosti
Hanka Justýna je dobrou duší Věštírny Květy Fialové, ráda a často si telefonuje s jejími klienty. Jak se ale sama dostala k věštění? Přišlo to už v mládí v rodině, nebo díky vlastnímu objevování?

Přišla jsem k tomu už v mládí, v patnácti letech, protože babička byla bylinkářka a kartářka. Od svých osmnácti se taky kamarádím s naší věštkyní Reginou, která mě zasvěcovala dál a dál. Ve své podstatě mě ze všeho nejvíc zajímá psychologie. Když se bavím s lidmi, velice ráda se jim plně věnuji.

Máš hodně práce, ale přitom i svoje zázemí, že?

Momentálně bych v ničem ani neměnila, jsem spokojená, se svým manželem žiju 26 let. Zrovna mám i další radost, z Vysočiny jsem si čerstvě přivezla nového pejska. Původně jsem nemohla mít ani toho prvního, kvůli svému pracovnímu vytížení. Krásné období prožívám i proto, že moje sestra čeká navíc miminko, na ně se opravdu těším. Po přestěhování bydlíme vedle obory v Uhříněvsi. Věštírna KvětyFialovéTřikrát denně chodím s pejskem do lesa a brzy začnu i s tím druhým, se štěnátkem. Práce mě naplňuje, nějak se ale musím i nabíjet, odreagovat, takže mám svůj strom, který tam objímám. Když se cítím unavená, hodiny poslouchám relaxační hudbu a čtu esoterické knihy, to mě nabíjí stejně. Pak zase vím, že dobře poradím svým klientům.

Pracuješ hlavně s kartami. Jakým způsobem vykládáš přes video a telefon, co ti je jako věštkyni blízké?

Pracuji nejen s kartami, ale i s kameny nebo bylinkami. Záleží především na tom, co chceme s klientem objevit. Něco děláme přes telefon, něco dalšího už soukromě. Mému srdci nejbližší jsou mariášové karty, protože se mnou nejvíc "komunikují", působí na mou intuici. K nim vykládám i zlatý tarot, žolíkové a andělské karty. Ty už jsou pro mě spíš jenom doplňující, ale mám je u sebe ráda.

Máš i nějaké speciální, svoje kartičky? Používáš talismany?

Už spoustu let mám jako talisman bílou kočku. Samozřejmě, že je celá plyšová, protože by asi moji pejsci, mopslíci Čikoušek a Charlie v bytě živou kočku nepřijali. Zvláštní karty mám po své babičce, jsou staré sto let a proto si jich vážím, mě a klientům vyvěštily už mnoho zajímavého. Používám taky karty vlastní výroby s vybranými obrázky z internetu. Patří spolu se zlatým tarotem a mariášovými kartami do mé oblíbené, základní trojice.

Jaké silné zážitky máš s klienty Květiny Věštírny? V čem jim nejčastěji a nejraději pomáháš, co od tebe chtějí slyšet nejvíc?

Věštírna Květy FialovéPráci ve věštírně miluji a hrozně mě naplňuje. Potřebuji kontakt s lidmi, přes telefon i přímo fyzický. Klienti ode mě chtějí slyšet o široké škále otázek, nejvíc ale o vztazích, rodině a financích. Provádím i náhled jejich zdravotního stavu. Ve speciální tabulce, vytvořené podle znamení vidím jejich problém "vypíchnutý". Pokud klient chce, doporučím mu bylinky a zvláštní kúru přímo na míru. A poslední ze silných zážitků? Volala mi úplně zoufalá paní na mateřské se dvěma malinkými dětmi. Manžel se zamiloval do sousedky, ale podle mě šlo jen o vzplanutí. V kartách jsem viděla, že paní provedla v partnerství spoustu chyb, hlavně ho pořád uháněla otázkami. Zoufalí lidé však dělají zoufalé činy. Takže jsem jí zklidnila a přesvědčila, ať sama u sebe udělá proměnu. Proto se šla upravit ke kadeřníkovi a jeden večer nebyla úmyslně doma, i když odešla jen na benzínku. Stala se vzácnou a to zabralo, manžel se k ní vrátil a dali vztah zpátky dohromady. Několikrát jsme si volali a paní je dnes šťastná, snad jim to vydrží.

Fascinují tě bylinky. Co s nimi provádíš, můžeš kromě přímého styku s lidmi  nějak pracovat v Květině Věštírně s bylinkami na dálku? Nebo to vůbec nejde?


Pravda, každého klienta to nezajímá. Když ale v kartách vidím, kde má člověk problém, dokážu ho bylinkami vždycky navést správně. Samozřejmě že nejsem lékař, bylinkami se však snažím zlepšit klientovu situaci. Jejich vlivy jsem vyzkoušela sama na sobě, i na rodině a jenom předávám dál své znalosti. Jsem diabetička, měla jsem vysoký cukr v krvi a za pomoci bylinek jsem si ho během tří měsíců snížila až na normální hladinu. Pořádně jsem si vyzkoušela, že podobně zafungovaly i na můj krevní tlak. Klienti je tedy rádi vyzkoušejí i proto, že sama vím, jak pomáhají. Ráda si je trhám, preferuji tedy české bylinky, aby lidem byly dostupné v lese, na louce nebo zahrádce. Miluji např. první jarní kopřivy a neustále se prolévám jejími odvary. Naše bylinky můžu jenom doporučit, nemohou nikomu uškodit.



Zajímá tě otázka zdraví. Jak s tím korespondují karty, kde je základní hranice, jak radit lidem o zdraví? Co se říkat může a co ne?

Jako první věc každému říkám, že musí jít nejdřív k lékaři, opravdu jsem pouze doplňkem. V ohledu zdraví taky vůbec nikoho nestraším. Když vidím, že paní má potíže s ledvinami a přitom i vztahový problém, poradím, co pít. Především jí ale řeknu, co změnit v ohledu myšlení, to se v kombinaci vždycky ovlivní. Všechno totiž nosíme ve své hlavě, i když naše pochopení trvá po delší dobu. Když je totiž člověk nespokojený, přenáší se to i do zdraví, hlavně pokud si ho nevšímá. Sama jsem bývala hodně nemocná a k radám ve věštění mě tak nejvíc zavedl vlastní osud. K duchovnu jsem si našla osobní cestu. Víc jsem se tak zajímala o druhé a pak jsem lépe přistupovala k sobě, i lidem. Když funguje spokojenost a láska, je duše šťastná a od ní se zdravotní stav odvíjí.

Jak jsi spokojená se svým vývojem jako věštkyně? Co tě táhne dál? Máš pocit, že se v Květině Věštírně upřímně realizuješ?

Myslím, že se realizuji stoprocentně. Práce mě baví, naplňuje a přitom žene, abych jí prováděla stále víc. Snažím se zlepšovat, pořád se učím a čtu spoustu knih. Uchvátila mě i automatická kresba, do které bych se chtěla víc ponořit, abych si byla jistá a tak uměla lépe radit v ohledu zdraví. Zdokonaluji se i ve čtení z kávové sedliny. V tom se nacházím a pak uplatňuji ve vztahu ke klientům-vyberu jim lépe změny, které potřebují. A hlavně, člověk by se měl víc radovat z maličkostí. Být spokojený, i když prší, vnímat zkrátka samozřejmosti. Každý večer a ráno poděkuji vesmíru, není totiž automatické, že se člověk probudí, funguje a dojede autem domů zdravý. Nad tím by se měli všichni zamyslet, podstatné je ale se mít rád.

Větírna Květy Fialové

Nedávno proběhl úspěšný festival Esoterika
. Pozvala bys čtenáře, kromě jejich možnosti telefonovat do Květiny Věštírny, i k dalším akcím?

Věštírny Květy Fialové pořádá festival v Lysé nad Labem. Od 14. do 17. července tam přijede náš úžasný tým, zvu tedy všechny, aby se na nás přišli podívat. Myslím, že jim to přinese zážitek, v okolí všechno zavoní a hlavně všichni budeme připravení poradit. A na to se těšíme.


Rozhovor s Hankou Justýnou Aubrechtovou pro Chytrou ženu připravil David Ašembryl.


Dne 21. 4. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Radujme se z maličkostí!:

Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !