Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak dopadly jedny jarní prázdniny

5. 03. 2016 | Vaše příběhy

Tuhle se stalo, že  byly jarní prázdniny, všechny děti doma, a my nějak pozapomněli, že bychom jim měli připravit nějaký program.  Jenže jak, když jsme všichni v práci? Nezbývalo než losovat, zdali si vše vezme na starost věčně zaneprázdněný brácha, sestra nebo já.  A vybereme si tak i kus své dovolené. K mé smůle padl los na mě, ale sestra se hezky projevila a na poslední dva dny v týdnu si vzala také volno, že mi pomůže.

Počasí nám přálo, obvolala jsem postupně všechny známé, pozjišťovala tipy a první kroky vedly do místní malinkaté zoo. Nachystala jsem svačinu, vzali jsme kola a vyrazili jsme. Doufala jsem, že se děti trochu unaví a zbytek dne už nebudou dělat nepořádek. Mile mne děti překvapily, na spoustu věcí se ptaly, fotily a projevily i zájem adoptovat si zvířátko. Měla jsem z prvního výletu úžasný pocit. Cestou domů jsme se ještě zastavili v obchodě, kde jsem dětem za odměnu koupila čokoládu. Hlavně proto, že mezi regály o zvířátkách nadšeně cvrlikaly.

jarní prázdninyDruhý den jsem se držela sportovního ducha. Šli jsme na bazén. Nebo to ze začátku alespoň tak vypadalo, kdyby ta naše nejstarší našla svoje plavky. Návrh, že se bude dívat, jak ostatní plavou, skončil řevem. Nakonec, k uklidnění celé situace, si vzpomněla, že má plavky v letním batůžku ještě z prázdnin u babičky. Bazén se tedy konal, nikdo se neutopil a zašli jsme si i na výborný oběd.

Můj třetí a poslední den s dětmi (když jsem to zvládla já sama, tak sestra může taky) jsem chtěla mít zase aktivní, ale bohužel nám pršelo. Nezbývalo než jít do kina. Čekala jsem otrávené obličeje, ale pásmo pohádek se líbilo jak těm menším, tak i těm větším. V duchu jsem se chválila, jak se mi ty tři dny s dětmi  povedly. Ani jeden úraz, ani jedna hádka. Jen večer telefon od sestry, že hlásí pršet a co s dětmi má, propána, dělat. I přesto, že mě mrzelo, že moje služba končí, jsem děti předala. A taky vím od třídních učitelek, že o svých jarních prázdninách napsaly moc hezké slohovky. 


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !