8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se chtěl přítel osvěžit

2. 07. 2010 | Vaše příběhy

Povím vám příhodu, která se stala mému příteli. Byl teplý jarní den a my jsme si vyrazili na procházku do přírody. Měli jsme dobrou náladu, sluníčko svítilo a příroda kolem nás byla nádherná. Procházeli jsme lesem kolem potůčku. Bylo velké horko a přítel se chtěl mermomocí ochladit.

Jenže to by v tomto místě znamenalo podlézt dřevěné zábradlí a seběhnou k potůčku z prudšího kopečka. Jako bych měla nějaké tušení, říkám mu: „Nechoď tam, počkej, třeba cestou bude lepší místo na osvěžení.“

Ale znáte to. Komu není rady, tomu není pomoci. Cesta začala postupně více a více stoupat, místy jsme museli přelézat kameny a trošku to klouzalo, protože předešlý den pršelo. Došli jsme k nádherné tůňce s menším vodopádem. Ráda fotím, a tak jsem se přítele nevšímala a vesele jsem si fotila. Ještě jsem stihla přítele zahlédnout, jak stojí nad vodopádem a najednou šup - přítel nikde. V té chvíli jsem úplně ztuhla hrůzou, že se mu něco stalo.

Začala jsem na něho volat a vyběhla jsem kamenitou cestu nahoru za ním a vidím ho, jak se sbírá z tůňky nad vodopádem se slovy, že je všechno v pořádku, že měl pád naprosto pod kontrolou. No co na to říci. Chtěl se konečně osvěžit v potůčku a tady se mu to zdálo jako dobrý nápad. Zhoupl se pod zábradlím. To ale nevydrželo a prasklo pod ním a on vletěl rovnou do potůčku. Naštěstí se mu nic nestalo. Stačil nohama zabrzdit před sešupem s vodopádem. Odnesli to pouze kraťasy a batoh.

No a myslím, že v ten moment byl osvěžený až až. Když se mi ulevilo, že se mu nic nestalo, začala jsem se smát. Kdyby chvilku počkal, tak o kousek dál, bylo hned u cesty krásné jezírko. U něj by se pohodlně osvěžil. Završil to ovšem ještě jednou hláškou, když jsme se stejnou cestou vraceli zpět. U zlomeného zábradlí stála paní a koukala na něho. Přítel se zastavil a začal to místo také pozorovat a prohodil: „Tady se asi s někým zlomilo zábradlí, co? To musela být rána.“ Paní se otočila a řekla: „ Asi máte pravdu. Vypadá to tak.“ No prostě to je celý on.

 

Aine - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkná příhoda,já bych se smíchy neudrželaSmajlíkSmajlíkSmajlíkale to jsou chlapy,nepřiznají,že udělali chybuSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles