Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kamarádky od dětství, ale až do smrti?

25. 04. 2013 | Vaše příběhy

Ahoj holky, ráda se s vámi podělím o můj příběh. Je to nedávno, co jsem to zažila. Mám kamarádku od malička, dá se říci, že přímo od miminkovského věku:)

Naše mamky spolu kamarádí také už od puberty. Takže jsme od malička jezdili všichni na chalupu a na dovolené pod stan a tak... Vždy jsme si říkaly všechno, zasmály se, podělily se o radosti, strasti, poradily si...

Nyní, když jsme starší, se stalo něco, co bych nečekala... 

Má kamarádka - Lucka se jmenuje, šla na VŠ. Já mezitím porodila krásnou holčičku:) Je jí 6 měsíců. Ale jde o to, že jsem si myslela, že i když budeme mít své záliby a rodiny, budeme pořád skvělé kámošky. Jenže začínám mít takové divné pocity. Lucka si našla kluka - konečně je hodnej, hezkej, sportovec a hlavně by se pro ni rozdal. Mluvím o něm hezky, protože je to čistě náhodou můj kamarád. Měla jsem radost, že zrovna tihle dva se dali dohromady. No, ale najednou byla Lucka úplně divná... Byla na něj hnusná, chodila pařit, ale on nemohl jít s ní - nechtěla to, prý si to bez něj užije líp. No a žárlila na každou, kterou pozdravil. No prostě zbytečně.

kamarádky od dětstvíJe to má kámoška a vždy budu stát při ní, to je jasný! Ale když už začala i žárlit na mě, když jsme jí šli vybrat náušnice - protože chtěl kámoš poradit, tak to už bylo moc i na mě. Řekla jsem jí, že to snad nemyslí vážně, zvlášť když ví, že já už mám rodinu a svýho chlapa, kterýho bych nevyměnila:)

Ona hodila jen "hroznej" obličej a nic. Musím vám říct, že od té doby jsme jak voda a oheň. Přijdu za ní do práce na čaj, povídáme jen tak něco obyčejného, aby se neřeklo, ale já cítím to napětí a strašně mě to mrzí. 

Snažím se jí vždy naznačit, že je na něj hnusná a že se mi to zdá uhozený, ale má svou hlavu... On si nechá vše líbit, to je taky jeho věc...

Ale holky, řeknu vám, poslední kapka byla, když jsem ho potkala a zeptala se, kde je Lucka? A on mi řekl: "To víš, kde asi? Zas v hospodě a já tam jít nemůžu, nebo se se mnou rozejde.."

To jsem byla hotová. No nic, rozhodla jsem se, že nebudu nic řešit a nechám to jen na nich... Ale teda, nikdy bych nečekala, že se Luca takhle změní - fakt ji nepoznávám... Je to vysokou školou nebo čím??  Nevím.


Vondel - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Kamarádky od dětství, ale až do smrti?:

Kamarádky od dětství, ale až do smrti?
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Přesně, jak píše Dada, je to věc pouze Vaší kamarádky a kamaráda, protože když se do toho bude plést, může se stát, že nakonec přijdete o oba. Upřímně-Vaše kamarádka je pěkná potvora (není první, ani poslední a není to vysokou školou) a kamarád je nejspíš buď totálně zamilovaný, nebo zakomplexovaný a nevěří si,když se sebou nechá jednat jako "s hadrem". Hlavně se tím netrapte a buďte ráda, že Vy máte skvělou rodinu :- )
Obrázek uživatelky
profil
Nikto tretí okrem Lucky a jej priateľa nemá právo do ich vzťahu zasahovať, aj keby to myslel neviem ako dobre.
Čas ukáže, ako to medzi nimi dvomi je.
Ale toho chlapca na jednej strane obdivujem a na druhej sa mu divím, že to trpí. No myslím si, že raz stratí trpezlivosť a buď sa Lucka spamätá, alebo sa rozídu.
Obrázek uživatelky
profil
Asi to chce čas, pak se ukáže,jak to bude dálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky bych se přikláněla k tomu, co píše cudovluc.
Zřejmě má jiného, ale zase o hodného dobráka je škoda přijít, že jo.Smajlík
A ve vztahu k tobě - nevím, možná mluvíš o dcerce a jí štve, že dítě nemá?? Těžko říct.
Obrázek uživatelky
profil
Nechat asi vykrystalizovat, čas ukáže, kde je chyba.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles