8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moje dieta - první úspěch se podařil, druhý teprve čeká

16. 02. 2012 | Vaše příběhy
Když jsem po dlouhé době stoupla na váhu a ta ukazovala skoro 80kg, řekla jsem „dost“ - takhle to dál nejde. V té době jsem ještě dělala poštovní doručovatelku, takže kiláků jsem se „skoro“ naběhala dost, pohyb mi tedy nechyběl, to jen to moje špatné, přesněji řečeno -  večerní stravování se projevilo. Tak jsem tedy upravila stravu, po svém, a dost razantně.
 
Snídaně moc nebyly, skoro vůbec, oběd nechat propadnout byla škoda, protože jsme nedostávali stravenky, a tak jsem po práci chodila s jídlonosičem do naší smluvené restaurace. Šéfkuchař jen co mě viděl, zrovna nadšený nebyl, ten vždy vyváděl, když dával do jídlonosiče mé vybrané jídlo, o kterém už věděl, že skončí v psí misce.

Když se někdy stalo, že jsem si přeci jen zpočátku něco k pozdnímu obědu dala, tak po příchodu domů jsem šla rovnou na záchod… - Ano, přiznám se, zvracela jsem, aby mé svědomí mohlo být zas v klidu. Pak už jsem jedla jen v poledne půlku celozrnného rohlíku a k tomu něco málo rybího salátu, spíše jen těch málo kousků z ryby, co tam bylo, majonéza šla stranou. Někdy jsem si vzala jablko, někdy syrové zelí. Takto se mi podařilo během krátké doby shodit přes 20 kg.

Váhu jsem si tak držela dlouho, do doby, co přišla má krize, tak já říkám svým starostem, stresu, což jsem bohužel zaháněla sladkým, čokoládou, a tím jsem zase pár kilo přibrala. Do toho přišlo mé první těhotenství, to jsem přibrala 6 kg, a po pár měsících v druhém 8 kg, naštěstí v obou případech po porodu, žádná kila z těhotenství navíc, jelikož jsem měla v sobě dost vody, což bylo fajn.  Jenže mě teď čeká opětovné shazování těch nabraných kil z mého stresu, který u mě stále přetrvává.

Co se mi náhodou mezitím podařilo shodit, jsem zase nabrala, tedy tzv. jo-jo efekt, a to proto, že mi to při mé snaze kazily nějaké zdravotní problémy, následky z obou těhotenství, které jsem protrpěla, než abych si je užívala, také po prvním porodu operace žlučníku, pak zase zdravotní problémy, které přetrvávají dodnes, ale už se to trochu lepší, takže závěrem pro mě dodám, kila, nekila, půjdete opět dolů!


jerenika - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pred 20 rokmi som Smajlík mala zopár kg naviac - tiež ma to štvalo a tak som začala "dietovať".Konečne sa mi podarilo schudnúť - avšak jojo efekt nedal na seba dlho čakať... Zrazu nastali zdravotné problémy a ja som som schudla v priebehu 3 mesiacov 18 kg. Za iných okolnosti by ma to potešilo, veď váhu som mala ako modelka, ale ...Teraz musím držať prísnu diétu a priznám sa, že radšej by som bola trocha s pár kg naviac a zdravá ako postavou ako modelka, ale .... Treba cvičiť a stravu rozumne upraviťSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tiež sa mi takýto spôsob chudnutia zdá zvláštny. Možno z neho pramenili aj tie zdravotné problémy.
Ale inak držím palce, aby sa ti podarilo zhodiť prebytočné kilá, len sa radšej poraď s lekárom, ako na to.
Obrázek uživatelky
profil
Docela hrozný způsob hubnutí, do toho bych nešla, jsou lepší způsoby Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pogratulovala ke shozeným kilům, ale ta "dieta" co popisuješ je o zdraví - a zdraví máme jenom jedno. Jestli potřebuješ dál hubnout, tak ne tímhle způsobem (obzvlášť, když už nějaké zdrav. problémy máš). Držím pěsti, ať to jde i jinak a rozumněji Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles