Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návštěva kina

9. 08. 2016 | Vaše příběhy
O dovolené jsme měly s dcerou dva deštivé dny a tak jsem vymyslela náhradní program, návštěvu kina. Odpolední dětské představení bylo od tří hodin a dávali flm Angry Birds ve filmu. Dcera se děsně těšila, protože tyhle postavičky znala, ale neznala jejich příběh. A i já jsem byla zvědavá, o čem to bude.

Dcera jezdí ráda městskou hromadnou dopravou a cesta byla autobusem a tramvají, takže i tenhle zážitek byl pro ni fajn. Vyrazily jsme včas a byly jsme před kinem brzy, tak jsme se ještě podívaly po okolí, jaké tam jsou obchůdky. A objevily jsme novou cukrárnu. Tak jsme se hned dohodly, že po kině tam zajdeme na dortík.

Zakoupily jsme si vstupenky a paní pokladní nám řekla, abychom si sedly, kam budeme chtít, protože je malá návštěvnost. A tak jsme si hned vybraly poslední řadu. Tam je to príma, protože tam jsou dvojsedadla a krásně se tam vejdeme obě i s taškou. V kině hráli písničky a na plátně pouštěli reklamy. Když se zhaslo, začal předfilm o novém filmu Doba ledová, mamutí drcnutí a pak konečně Angry Birds.

návštěva kinaFilm začal zvláštní epizodou ptáka Ruďáka a ukázalo se, že hlavní hrdinové jsou dospělí ptáci, kteří nají psychické problémy a chodí na terapii. Jmenovali se Bombas, Žluťák a Terenc a k nim právě přibyl Ruďák. Terapeutka se jmenovala Matylda. Ptáci to byli nelétaví a žili v poklidu na ostrově.      

A vzápětí připlula ke ptačímu ostrovu loď a z ní vystoupila světle zelená prasátka. Prohlásila, že přijela na návštěvu, ale chovala se dosti drze. Nicméně kromě našich hrdinů z nich byli všichni ptáci nadšení. Posléze se ukázalo, že prasátka přijela ukrást ptákům vejce a to se jim i podařilo. Naši hrdinové i s ostatními se však za nimi pustili a s pomocí orla Vazouna je zachránili.

Film se nám oběma moc líbil. Byly tam i legrácky. A odcházely jsme z kina v dobré a pohodové náladě, příjemně odpočaté. Zašly jsme do cukrárny na dortíky a byl to príma den, i když pršelo.


Limonada - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Návštěva kina:

Návštěva kina
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !