Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohlédnutí za létem 2012

22. 09. 2012 | Vaše příběhy
Jaké léto bylo? Horké a u nás na jihu Moravy extrémně suché. Do lesa  nás houby nelákaly - nerostly, protože u nás nepršelo tak jako na západě republiky, kde se jich opravdu urodilo hodně, což dokazují mnohé fotografie CHŽ. My na jihu jsme si užili  slunce a vody na koupalištích a vodních nádržích dosytosti.

Bydlím ve Zlínském kraji. Chtěla bych vám napsat o pěkném koupání blízko Otrokovic. Možná, že o dovolené příští rok navštívíte Zlín, Kroměříž a okolí. V Kroměříži  stojí za prohlídku zámek a dvě krásné zahrady. Podzámecká a Květná. Určitě se vám budou líbit. Mezi Kroměříží a Zlínem jsou Otrokovice. Je tam pěkná přírodní nádrž s opravdu čistou vodou i za velmi teplého počasí. Dříve se zde těžil štěrk. Proto tam tak obávané sinice vůbec nehrozí.

Léto 2012Tak jako v minulých letech jsme tu i letos s manželem trávili  hezké a horké dny. Je to krásně udržovaná oáza pro letní vyžití s tobogánem, brouzdalištěm pro malé děti a bazénkem. Vedle se nacházejí i houpačky a skluzavky. Můžete si taky vypůjčit šlapadlo na projížďku. Je zde i možnost zahrát si minigolf nebo stolní tenis. Kdo má chuť a kondičku, může si zahrát plážový volejbal. Samozřejmostí je udržované WC se sprchami. I o občerstvení je postaráno. Nacházejí se tu dvě hospůdky a stánky s občerstvením. Areál je udržován v čistotě a jezdí sem i lidé ze Zlína a okolí. Cena vstupného je opravdu nízká. Dospělí 20 a děti od tří let deset korun.

Je tu i jedna labutí rodinka se sedmi mláďaty. Zvykly si na lidi a pohybují se v jejich blízkosti téměř na dosah ruky. Hodně návštěvníků nosí s sebou rohlíky a chléb na jejich krmení. Labutě už na ně čekají. Je zde také možnost i pro rybáře zachytat si ryby. Ne každý má tu možnost jet k moři.

Pokud tedy příští rok navštívíte Zlínský kraj a máte rádi vodu, přijďte si zaplavat. Plavání na dosti velké ploše, na rozdíl od bazénů, kde je jak se říká doslova hlava na hlavě,  je opravdu moc prima. Přidávám pár fotografií.

Bobina - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Ohlédnutí za létem 2012:

Ohlédnutí za létem 2012
Ohlédnutí za létem 2012
Ohlédnutí za létem 2012
Ohlédnutí za létem 2012
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Naozaj nie každý má možnosť ísť k moru. My sme toto horúce leto trávili väčšinou na chate, kde, bohužiaľ, tiež tento rok huby nerástli. Aj u nás bolo a stále je extrémne sucho.
Obrázek uživatelky
profil
a pěkné koupání. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Pěkný tip na výlet spojený s koupáním.Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bobino,díky..nebydlíme moc daleko,třeba se někdy zajedeme okoupatSmajlíkAlespoň už vím jak to tam fungujeSmajlíkA na kole jezdíme i do OtrokovicSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
i fotky. Hned bych se do té čisté vodičky ponořila.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles