Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Záludný výstřih

7. 02. 2012 | Vaše příběhy
Měli jsme hezkou rodinnou událost - sestra se vdávala. A protože to nebylo narychlo, měli jsme hodně času všechno nachystat a naplánovat. Hostinu jsme nechtěli dělat doma, to jsme si už jednou zkusili a po všech těch trablech jsme se rozhodli raději přenechat starosti o pohoštění profesionálům.

Vybírali jsme takové místo, aby to nebylo daleko od svatebního obřadu a nemuseli se dlouho přesouvat na hostinu. Zanedlouho jsme našli hezkou restauraci s útulným salonkem, který svou velikostí vyhovoval počtu hostů. Restaurace nám vyšla vstříc a kromě slavnostního menu zajistila pokrmy i pro celiatika, kterého v rodině máme. Svatební šaty a vše ostatní bylo zařízeno a den D mohl nastat.

talíř se smaženým jídlemVe svatební den, kdy se sjela celá rodina a dům praskal ve švech, jsme ocenili nápad oslavit svatbu v restauraci, ještě jsme nazdobili auta a vyrazili na obřad. Svatební obřad byl krásný a po delším focení jsme odjeli do restaurace na oběd a těšili se, až to pořádně oslavíme. Po hezkém přivítání od pana majitele jsme usedli v krásně prostřeném a vyzdobeném salonku a někteří zmateně koukali na množství příborů a skleniček na stole.

Po předkrmu přišel personál sklízet nádobí a hned jsem si všimla jednoho roztržitého číšníka, který si asi něčeho loknul, jinak si nedovedu vysvětlit jeho chování. Když přišel odnést talíře a skládal si je na ruku, tak se nešikovně pohnul a příbor z narůstajícího štosu mu sklouznul a spadl svědkyni přímo do výstřihu. Měla šaty s výstřihem tzv. voda a tak se jí příbor nezastavil nahoře, ale sjel až na břicho. Potrhlý číšník pokračoval a pro spadlý příbor si sáhl.

Nemohla jsem uvěřit, co vidím, svědkyně byla tak šokovaná, že seděla jak přimrazená. Až za chvíli se atmosféra uvolnila a bylo nám to k smíchu. Dotyčný číšník nám předvedl ještě několik kousků ze své nešikovnosti a
 my jsme se tím dobře bavili. Myslím, že na nějaké recepci ve vyšší společnosti by mu to neprošlo, ale na svatbě se dá tolerovat i tohle. A tak máme kromě hezkých vzpomínek na obřad i zážitky z oslavy, jaké jsme ani nečekali a jsme rádi, že jsme se svěřili do rukou profíků.

setury - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný příběh,máte skutečně na co vzpomínatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To, čo dnes už vyzerá ako veselý príbeh, muselo byť v ten deň asi mrzuté. Veď každý (a zvlášť ženy) sa na podobnú akciu vyprádi čo najkrajšie a keď im potom nejaký nešika zababre róbu, asi to veľmi do smiechu nie je. Ale záleží od povahy postihnutej osoby.
Našťastie sa po rokoch aj na trápne situácie spomína s úsmevom.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to byla veselá svatbaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
aspoň je na co vzpomínatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
na místě svědkyně, asi bych ho rázně plácla přes ruku.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles