Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama: Třpytivý klíček

18. 11. 2012 | Vyrob si sama
Kamkoliv vyrazíme, ať už je to do práce, na večírek, diskotéku, piknik, procházku, do kina, s přítelem na večeři, nebo jen tak s přáteli, všude si bereme svazek různých klíčů a když potřebuje odemknout, rychle hledáme, který klíček je ten správný. Pro kreativní a hravé lidi, které baví něco vyrábět, mám jeden tip, jak si jednoduše doma klíčky barevně označit.

K výrobě třpytivého klíčku budeme potřebovat:
- klíček
- třpytky
- lak na nehty nebo lepidlo

třpitivý klíčekPři výrobě třpytivého klíčku budeme postupovat takhle:
První si nachystáme nějaký papír, ubrousek nebo plochu, na které budeme pracovat, abychom si neušpinili pracovní stůl. Nachystáme si klíček, třpytky (můžou být například třpytky na nehty, nebo na látku) a průhledný lak na nehty, nebo jakékoliv průhledné lepidlo. Položíme klíček na již nachystanou plochu a natřeme ho lehkou vrstvou laku.
Poté na klíček nasypeme pár třpytek, které štětečkem opatrně rozetřeme. Chvíli počkáme, než klíček úplně zaschne a poté naneseme další vrstvu třpytek. Opět zalakujeme a necháme zaschnout.

Tuhle akci opakujeme do doby, než budeme s třpytivostí spokojeni. Až lak zaschne, to samé aplikujeme i na druhou stranu klíče. Kdo bude chtít, může si udělat každou stranu klíče jinou barvou. Každý klíček, nebo každou stranu klíče si můžeme ozdobit jinými barvičkami tak, jak budeme chtít. Fantazii se meze nekladou. Můžete použít nejrůznější kombinace, jaké se Vám jenom líbí. Každý klíček pak budeme mít úplně jiný. Teď už jen stačí si zapamatovat, která barvička patří k jakému zámku a máme vyhráno. Už nikdy víc nebudeme do nekonečna zkoušet, který klíček patří do zámku a budeme to vědět hned, co se podíváme na barvičky. :)

Anuška22 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama: Třpytivý klíček:

Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
Vyrob si sama: Třpytivý klíček
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý nápadSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
snad se bude hoditSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles