Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Charitativní finále okresního hokejového přeboru pomůže onkologickým pacientům

21. 03. 2013 | Zajímavosti
Ne všechny děti mají to štěstí a mohou si užít bezstarostné dětství naplno. Řada z nich musí čelit hrozivému nepříteli, nad kterým je velmi obtížné vyhrát. Řeč je o pacientech navštěvujících oddělení dětské onkologie FN v Ostravě – Porubě. A právě tam poputuje výtěže z ojedinělé ostravské akce.

Akce s názvem Charitativní utkání Okresního hokejového přeboru má za cíl nejen pobavit diváky a odhalit, kdo si letos odnese zasloužený titul mistra ligy, ale především pomoci dobré věci. Jak již název akce napovídá, jedná se o utkání, jehož hlavní prioritou je pomoc druhým - konkrétně Oddělení dětské onkologie Fakultní nemocnice v Ostravě - Porubě, kde se svým složitým osudem bojuje řada těžce nemocných dětí. Veškerý výtěžek z akce bude věnován právě tomuto oddělení.

Charitativní finále okresního hokejového přeboru  pomůže onkologickým pacientůmMalí pacienti s rakovinou si bohužel svůj osud nemohli vybrat a boj se zákeřnou nemocí je mnohdy nad jejich síly. Právě proto vznikla tato charitativní akce, v rámci které můžete pouhou dvacetikorunou, která je součástí slosovatelného vstupného, pomoci vybojovat ten nejtěžší zápas v životě každého onkologického pacienta. I malá korunová pomoc dokáže zachránit nejeden lidský život.

Charitativní utkání Okresního hokejového přeboru proběhne 23.3. 2013 od 17:00 hodin na Zimním stadionu Sareza v Ostravě – Porubě.  Před samotným utkáním vám krev v žilách rozproudí krásné a talentované roztleskávačky a průběh zápasu zpestří šálové gymnastky, nad jejichž vystoupením se vám zcela jistě zatají dech. Celým večerem bude provázet zkušený moderátor Jan Hořínek.

Těšit se dále můžete na řadu hudebních i světelných efektů, které atraktivitu celé akce náležitě podpoří. Čestnými hosty utkání budou také děti z ostravských dětských domovů, které přijdou podpořit svůj oblíbený hokejový tým. Parkování je zajištěno přímo na Hlavní třídě. Vaše pomoc onkologickým pacientům bude odměněna nejen dobrým pocitem, ale také účastí v soutěži o chytrý telefon, která proběhne v druhé polovině utkání.

Ulehčit nebo alespoň rozveselit život těžce nemocným dětem můžete i vy. Stačí se zúčastnit této akce pro dobrou věc, která má za cíl jediné - vnést do těžce zkoušeného dětského života alespoň trošku úsměvu a tolik potřebné naděje. Výtěžek ze vstupného bude na konci utkání předán zástupci FN Ostrava. Pomůžeme společně dobré věci?

Charitativní utkání Okresního hokejového přeboru se koná 23.3. 2013
od 17:00 na Zimním stadionu Sareza v Ostravě – Porubě

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !