MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ideální muž

20. 06. 2010 | Zajímavosti

Tak jako jsme blondýnky, brunetky nebo zrzky, tak i naše názory na vysněného partnera jsou odlišné. Avšak existuje pár vlastností a schopností, na kterých se zřejmě shodneme. Myslím, že ideálnímu muži by stačilo pět věcí:

 

  1. Být vždy přitažlivý! Kutil asi těžko vyleze z pod opravovaného auta čistý a upravený, ale než přijde za námi, měl by to vzít přes koupelnu. A určitě bychom se obešli bez hlasitého říhání a prdění, kteréžto nám rozhodně nepřijde mužné ani jako pochvala po dobrém jídle.
  2. Být vždy po ruce! Občas se mi zdá, že my jsme s muži při jakékoli významné a emočně vypjaté situaci, abychom je mohli podpořit, případně utěšit a také ozdobit. Ale kdykoli podporu nebo útěchu potřebujeme my, musíme si na ni počkat, protože se ten náš miláček zrovna teď ztratil.
  3. Umět číst myšlenky, ale jen když to chceme! To by byla skvělá vlastnost! K tomu asi není co dodávat. Ocenily bychom to nejen v posteli při intimnostech, ale i při chodu domácnosti. Představte si konkrétní situaci: myjete nádobí a přemýšlíte o tom, jak jste unavená, ale musíte ještě vyluxovat a v tom se ozve zvuk vysavače. No není to úžasná představa?!
  4. Být galantní! A to nejen tím, že otevře dveře v případech kdy máte plné ruce tašek s nákupem. S ideálním mužem byste se totiž do takové situace ani nedostala, protože on by dobrovolně jel už na nákup s Vámi, aby vozil těžký nákupní vozík, naložil tašky do auta a doma by je sám vyložil. Ne, není to moc, na Vás pořád ještě zbývá úklid a vaření, takže není třeba tvrdit, že to přeháním a muže otročím.
  5. Být pravdomluvný! I malá, nevinná lež je pořád LEŽ. Možná jsem tento bod měla nazvat spíš "Nebýt naivní", protože přece jen s ním už nějaký pátek žijeme a známe ho natolik, že stejně poznáme kde byl, podle svítivosti očí poznáme, kolik toho vypil a i když po příchodu tiše posune hodiny o něco nazpět, stejně poznáme, že přišel pozdě.

 

Každý muž má v sobě alespoň jeden bod pana Ideálního, což vlastně znamená, že mu k dokonalosti chybí pouze čtyři KROKY a když si vezmete, co se za celý den nachodí - nesnaží se snad dostatečně?

 

Vankatova – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !