Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychutnej si náhodu a vyhraj s novými želé bonbóny JOJO Mixle Pixle Eurovíkend!

6. 05. 2012 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Oblíbená značka bonbónů
JOJO přináší novinku určenou pro
JOJO Mixle Pixle, které rády mlsají želé JOJO Mixle Pixle a které se rády baví. Během května můžete navíc s JOJO Mixle Pixle soutěžit o Eurovíkend pro dva.

JOJO Mixle Pixle jsou bonbóny, které nadchnou svou rozmanitostí a nepředvídatelností. Každý sáček ukrývá jiný mix želé bonbónů složený z více než 80 tvarů, 7 příchutí a 4 želé textur. Pouze náhoda rozhoduje o tom, jaký mix bonbónů se uvnitř  sáčku nachází. Každý sáček je naprostý originál.  Uvnitř sáčků vás překvapí tvary jako je JOJO Mixle PixleJOJO Mixle Pixle, JOJO Mixle Pixle, JOJO Mixle Pixle a mnohé další.  

Vychutnej si náhoru!Tyto bonbóny si navíc zamilujete pro jejich intenzivní chuť. Jsou dostupné v 7 oblíbených příchutích – černý rybíz, třešeň, malina, jahoda, limetka, pomeranč, oplatka.  Tyto příchutě si můžete vychutnat  ve  4  různých želé texturách – želé, želé s pěnou, plněné želé a pěnové želé. Stejně jako ostatní bonbóny JOJO i nové JOJO Mixle Pixle obsahují přírodní barviva a navíc také přírodní aromata a ovocné šťávy.

Díky náhodnému složení obsahuje každý sáček jiný mix bonbónů -  nikdo tedy předem neví, jaký bonbón si ze sáčku vytáhne. Sáček tak nabízí pochutnání i zábavu v jednom. Již z několika bonbónů lze vytvořit třeba vtipný příběh, při jehož tvorbě se fantazii meze rozhodně nekladou. Inspiraci k bláznivému tvoření najdete na zadní straně obalu JOJO Mixle Pixle.  

Během května můžete s JOJO Mixle Pixle na facebooku soutěžit o krásný dárek -  Eurovíkend pro dva.

Vytvoř vlastní příběh a vyhraj Eurovíkend!A co tedy můžete tedy udělat proto, aby vám z vašeho JOJO Mixle Pixle neubyla ani JOJO Mixle Pixle a přitom jste si mohli užít krásný víkend podle vašich představ? Stačí na facebooku navštívit stránku JOJO CZ/SK a spolu se svými přáteli vytvořit ve speciální aplikaci zábavný příběh, ve kterém na místo některých slov použijete právě obrázky bonbónů.

A pokud váš příběh zvítězí, nic už nebude bránit tomu, abyste se mohli vydat do jednoho z evropských měst a pěkně si to tam užít. V Paříži se budete moci třeba projet na JOJO Mixle Pixle podél Seiny a za odměnu si potom dopřát dobrou JOJO Mixle Pixle. V Barceloně budete moci kromě známého chrámu Segrada Familia navštívit i místní ZOO, kde jistě najdete JOJO Mixle Pixle nebo JOJO Mixle Pixle. V Amsterdamu si pro změnu vychutnáte jízdu na typické místním JOJO Mixle Pixle, případně plavbu JOJO Mixle Pixle po nádherných vodních kanálech. V Londýně si po prohlídce Buckhinghamského JOJO Mixle Pixle můžete zajít třeba do kavárny na anglický čaj, který vám obsluha určitě naservíruje z krásné JOJO Mixle Pixle. Pokud vyhrajete zájezd do Athén nebo Říma, nezapomeňte si přibalit do kufru sluneční JOJO Mixle Pixle. Určitě je tam budete při relaxování pod JOJO Mixle Pixle potřebovat. JOJO Mixle Pixle můžete v každém případě nechat doma.

Vice informaci o nových bonbónech JOJO Mixle Pixle najdete na webu www.jojo.cz nebo na Facebooku JOJO CZ/SK. Soutěžit můžete během května zde.



Bonbóny JOJO Mixle Pixle jsou k dostání ve dvou velikostech – 90 g za 15,90* Kč a 170 g za 26,90* Kč.
* Doporučená maloobchodní cena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychutnej si náhodu a vyhraj s novými želé bonbóny JOJO Mixle Pixle Eurovíkend!:

Vychutnej si náhodu a vyhraj  s novými želé bonbóny JOJO Mixle Pixle Eurovíkend!
Vychutnej si náhodu a vyhraj  s novými želé bonbóny JOJO Mixle Pixle Eurovíkend!
Vychutnej si náhodu a vyhraj  s novými želé bonbóny JOJO Mixle Pixle Eurovíkend!
Vychutnej si náhodu a vyhraj  s novými želé bonbóny JOJO Mixle Pixle Eurovíkend!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !