Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké zvířátko domů?

20. 10. 2012 | Zvířátka
Většina z nás se jednou rozhoduje nad domácím mazlíčkem. Koupit pejska, kočku, králíčka, ptáčky a pod. Většinou vyhraje pejsek. Také ho mám, ale i přesto jsem uvažovala pořídit si ještě nějakého mazlíčka.

Před pořízením živého tvorečka si ale každý musí uvědomit, že to není hračka na týden nebo čtrnáct dní. Přibudou s mazlíčkem i starosti - každodenní krmení, procházky po parku nebo kolem vody, udržování hygieny, u některých, např. ptáčků, je to jednodušší. Také mu musíte vytvořit příjemné prostředí, aby se cítil dobře.
Je to úvazek i na několik roků, hlavně děti si musí uvědomit, že každé mláďátko jednou vyroste a bude vyžadovat stejnou péči, lásku a pozornost. Když si i přesto  mazlíčka pořídíte, nebudete zklamáni. Odvděčí se vám svou přítulností i svými nezbednými kousky. Nebudete se cítit sami, vždy bude vyžadovat vaši pozornost, ať zvolíte jakékoliv zvířátko. Budete si mít s kým popovídat i pomazlit.

jaké zvířátko si pořídit domůJá už doma mám pejska i králíčka a přesto, že mám doma i zebřičky, rozhodla jsem se i pro Agarponise. Je to malý papoušek, který se sice moc mluvit nenaučí, ale při troše trpělivosti se dá ochočit. Už teď, to ho mám doma asi měsíc, mi chodí po stole, poličkách a pod. A já jen čekám, co zase provede. Naučil se, jak se dostat z klece, ale zpátky mu to ještě moc nejde. Rád se dívá do zrcátka, hraje si se zvonečky a podobnými věcmi.
Když vejdu do pokoje, tak se snaží být v mé blízkosti, i když má ještě strach. Není moc hlučný a já se alespoň necítím sama. Je to malý nezbeda.

Já si myslím, že by každé dítě mělo mít svého mazlíčka, aby se naučilo odpovědnosti. V dnešním počítačovém světě je to krásný relax.
 

Elliz311 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jaké zvířátko domů?:

Jaké zvířátko domů?
Jaké zvířátko domů?
Jaké zvířátko domů?
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Máme yorkšírku a máme ji rádi a ona nás.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
v bytě na chodbě kde jsou dlaždice mame kanárky,dělaj bordel-vyhazují zrníčka,ale alespon pěkně zpívají a ty dlaždice se daj zaméct a hlavně že dělá radost babičce,ta si s nima povídá a dává jim piškoty a dobroty a vzpomíná na mládí kdy jich praděda prý měl spoustu...co by sme pro naší babí neudělali...drahé to není na rozdíl třeba od papoušků nebo psů a pod.
Obrázek uživatelky
profil
Já mám králíčka a je skoro jako pejsekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pravdivě napsané. Měli jsme 3x morče, rodiče psa, kdysi u nás přebýval křeček. Vše chtělo pozrnost a podle toho se k nám chovalo.
Obrázek uživatelky
profil
vnučka má prjska pražskěho krisaříka. Někdy mi ho dá na hlídání když jedou na dovolenou nebo někam kde si ho nemohou vzít sebou tak ji hlídám , je fenečka, ale je velice rostomilá, mám ji moc ráda a jsem ráda když mi ji dají na hlídání
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles