Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zážitek s oblečkem

12. 01. 2013 | Zvířátka
Budu Vám vyprávět příběh, vlastně zážitek o tom, jak jsme koupili obleček pro psa. Původně ho měl mít náš voříšek, jenže ten na něj neměl postavu... Napadl mě kocour. Kocourka jsem musela hladit atd., protože si všechny věci dělat nenechá.
A už ho má na tlapkách! Netušila jsem, že to půjde tak rychle. Ještě jsem mu oblečkem provlékla ocas a bylo to. Všichni jsme z toho měli pochopitelně velkou švandu. Ale to, co se stalo potom... Kocour se zřejmě polekal a utekl nám ven. Honili jsme ho po vesnici, abychom  mu obleček sundali. Naštěstí se kolem procházela paní se psem a chytila ho. Byla jsem ráda, že se neztratil i s oblečkem.

zážitek s oblečkemAsi po týdnu jsem mu koupila mikulášskou čepici a takový límec s rolničkami. No dokážete si představit, jak tomu se to líbí! Uvažuji ještě o botičkách, které mám od panenky. Myslím, že by mu slušely. Jsou to pěkné botasky na tkaničky, mají oranžovo-šedou barvu. Na jeho tlapky by jistě seděly perfektně. Mimochodem, kocourka máme už 5 let a jsme za něj velmi rádi. Protože s kým bychom se tak úžasně bavili jako tenkrát?      

O rok později: A je to tady. To, čeho jsme se obávali. Kocourek si chtěl užít s kočičkou a místo toho jí udělal koťátka. Byla to sousedova kočka. Soused k nám přišel, nečekaně zazvonil a začal nadávat: ,,Váš kocour nám zbouchnul naši kočku!'' Vypadalo to, že se s ním taťka hodně pohádá, ale dopadlo to jako vždycky. Moudřejší ustoupí. Proto se zeptal souseda, jestli ta koťata chce. On že je raději utopí. Zapojila jsem se do toho i já. Přestalo nás to bavit a rodiče rozhodli, že si je všechny vezmeme. A vůbec to nebylo na škodu! Byly čtyři a jedno si vzala babička, aby měl kocourek společnost, druhé teta, která byla sama, třetí druhá sousedka a čtvrté jsme si nechali my.
Je to kočička a jmenuje se Pája :)

Bypass - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Zážitek s oblečkem:

Zážitek s oblečkem
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
děkuju,že se příběh líbí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásně napsané a to čičí na fotce je velký fešákSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak ste mali "Kocúra v čižmách" - to muselo byť zábavné, aj keď neviem či aj pre toho kocúra.
Ja by som tiež nedokázala utopiť mačiatka, veď sú také milé a bezbranné.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles