8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sabina Laurinová a Marek Němec opět spolu

15. 12. 2023 | Televizní tipy
Diváci si je zamilovali v seriálu Modrý kód – vysloužili si post nejoblíbenějšího seriálového páru. Sabina Laurinová a Marek Němec se opět po letech potkali před kamerou. V seriálu ZOO sice hrají oba, ale scenáristé je k sobě nepřivedli až teď. A velmi se na to těšili.

Ona je bohatá vdova, on rytíř, co chrání utlačované. Alice a Charlie se konečně potkali. To jejich představitelé Sabina Laurinová a Marek Němec se setkávali maximálně na chodbě a v maskérně. „Den před natáčením jsem si vzal do ruky scénář a učil se texty, až došlo na vtipné chvíle, kdy se Alice Charlieho ptá, zda je ten kardiochirurg, kterému sponzorovala výzkum kmenových buněk. Říkal jsem si, že to je skvěle napsané a hledal, kdo je Alice. Když jsem zjistil, že to je právě Sabina, tak jsem si řekl, že to nemůže být náhoda. 

Sabina Laurinová a Marek Němec opět spoluHned jsem jí psal, co s tím budeme dělat,“ vysvětluje Marek, který do té doby neměl se svou hereckou kolegyní v ZOO co dočinění. „Bylo to vtipné, protože jsme měli předstírat, že se neznáme, ale i tak jsme se tam snažili propašovat nějaké pohledy. Zůstali jsme profesionálové, určitě bychom si to užili víc, kdybychom to netočili v sedm ráno. Nakonec se nám to ale rozpadlo,“ směje se Marek. Tihle dva se před kamerou setkali po dvou a půl letech. „V sedm ráno nejste svěží, ale s Markem už na sebe slyšíme, takže to bylo moc fajn,“ přiznává Sabina, jejíž Alice byla na Charlieho trochu ostrá. 

„Charlie se k Alici přimotá a chce jí pomoci, jenže ona ho nezná, navíc je zamilovaná až po uši do jiného, a tak ho moc nevnímá,“ prozrazuje Laurinová, která na legendární dvojici – Mery a David, kterou v Modrém kódu hráli – vzpomíná v dobrém. „Všechno se tehdy potkalo přesně, jak mělo. My to asi hráli dobře, když si diváci ty dva oblíbili a mají je stále rádi. I dnes nám lidé Mery a Davida připomínají a vzpomínají na ně,“ prozrazuje Sabina a dodává, že si toho velmi váží. A jestli by si Sabina opět s Markem něco zahrála? „Ráda, třeba by to mohla být dvojice vtipných detektivů. Humor je jedna z věcí, která nás spojuje.“ Jako zamilovaná dvojice si tihle dva na chvíli rádi oddechnou.

„Nemrzí mě, že spolu nebudeme hrát v ZOO zase zamilovanou dvojku. Nemůžeme hned skočit do další. V Modrém kódu jsme dosáhli takového vrcholu, byli jsme legendární pár. Už by to nebyl David a Mery. Oni nás měli rádi, protože jsme byli takové porouchané panenky. Takže ne, tady v ZOO mi to líto není. Viděl jsem teď nedávno několik dílů Modrého kódu a říkal jsem si, že to bylo vlastně moc dobrý, dávalo to smysl,“ vysvětluje Marek a věří, že v ZOO se budou potkávat před kamerou jen jako přátelé. 

„Jedině bych to posunul tak, že by se Charliemu o Alici mohlo zdát, že jsou třeba doktor a sestra, to by bylo jediné východisko,“ směje se Marek Němec tomu, jak by seriál ZOO ještě okořenil. „V ZOO je to, jak to má být, to má Marek pravdu. A někdy v něčem dalším? To záleží na tvůrcích, co je napadne, ale my už to umíme,“ uzavírá Laurinová.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !