MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sabina Laurinová okusí strach o seriálové děti

8. 12. 2023 | Úspěšní lidé
Seriálová Sid Michaela Pecháčková seká latinu, zato její mladší bratr Eda (Vojtěch Vovesný) se namočil do pěkného průšvihu. To zajde až k tomu, že ho partička výrůstků přepadne a zmlátí. Všichni si myslí, že to byla jen nevinná potyčka, jenže opak je pravdou... A navíc je poblíž Martin Preiss coby Márty Pivoňka, jehož Sid nemůže vystát, protože se zakoukal do její mámy, Sabiny Laurinové.

V okamžiku, kdy vede Michaela Pecháčková rozhovor se svou seriálovou mámou Sabinou Laurinovou, dozví se, že Eda někdo přepadl. Vyděsí se a okamžitě obě běží na místo činu. „Telefonát se odehrával v ateliérech v Praze, ale náš běh už v Safari Parku ve Dvoře Králové, kde se povaloval Vojta, můj brácha s ovázanou hlavou,“ vzpomíná na natáčení Michaela Pecháčková. „Bylo to fajn, se Sabinou jsme se vozily po zoo ve vozíku a zpívaly si, zatímco náš Vojta se šklebil a nechápal legraci před klapkou.

Sabina Laurinová okusí strach o seriálové dětiAsi už se soustředil na tu rvačku,“ směje se seriálová Sid, která nemůže vystát nového nápadníka své mámy. „Martin je moc fajn, myslím ten pravý, hraje se mi s ním dobře, ale toho seriálového Martina – Mártyho – nějak Sid nemusí. Něco jí říká, že to není dobrý chlap pro její mámu.“
To nejlepší chce samozřejmě i Alice v podání Sabiny Laurinové, ale hlavně pro své děti. „Myslím, že Alice je přesně prototyp maminky, která řeší různé kauzy se svými dětmi a musí na to jít jak po dobrém, tak i po zlém. 

Můžu opravdu vycházet ze svého života a ze svých maminkovských radostí a starostí. Každá máma vám potvrdí, že strach o děti je ten nejhorší pocit na světě. Je to ten nejhorší stav, který může matka zažít. Hrůza nezná hranic,“ přiznává se herečka, která svého seriálového syna moc dobře zná. „S Vojtou se znám hodně dlouho z Modrého kódu, kde jsme spolu točili. Byl moc šikovný a vnímavý kluk, teď je z něj muž, který už mě přerostl. Jako Alice mám o něj strach, a to ještě netuším, do čeho se vůbec namočil.

Všechno zatím vypadá nevinně. Víc ale prozradit nesmím. Možná jen to, že si jako máma ještě užiju a srdce mi bude bít na poplach hned několikrát.“ Alici teď ale buší srdce taky proto, že se zakoukala, a doma s tím moc nesouhlasí. „S Martinem je fajn práce, je na něm vidět klid a profesionalita. Alici se Márty líbí moc, má zamotanou hlavu. Dekorum z toho, že je vdova, už padlo, ze začátku si nebyla jistá v kramflecích, ale nové lásce se neubránila. Rozumím jí, dostala nový životní impuls. To ale nechápe Sid a bude to přinášet komplikace. Je to jako v životě, občas máte doma zataženo s mráčky, jindy slunce září.“

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sabina Laurinová okusí strach o seriálové děti:

Sabina Laurinová okusí strach o seriálové děti
Sabina Laurinová okusí strach o seriálové děti
Sabina Laurinová okusí strach o seriálové děti
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !