MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úžasné domy na Prima ZOOM

3. 12. 2023 | Televizní tipy
Série Úžasné domy odhaluje, jak nová vlna důmyslně zkonstruovaných „stavebnicových“ projektů pomáhá ambiciózním majitelům nemovitostí budovat domy snů dokonce i v nejodlehlejších a nejnáročnějších lokalitách Velké Británie. V každé epizodě se architekti a designéři seznamují s některou z rodin, které si chtějí postavit dům na míru na tak zvláštních místech, jako je drsný, bouřemi bičovaný ostrov nebo od světa odříznutá strmá skalní stěna s nádherným výhledem na jezero. Nechte se pozvat na návštěvu na Prima ZOOM.

Nejpřekvapivější domy jako sny najdete na Prima ZOOM:


Od 3. 12. 21.00 Úžasné domy

Úžasné domy na Prima ZOOMÚžasné domy (8 dílů, premiéry neděle 21.00, reprízy středy 10.00)

3. 12. Dům jako stavebnice

Heather a Phil objevili na dovolené skutečný ráj, kde by chtěli žít. Tím je pro ně izolovaná divočina skotské vysočiny, kde by stavba klasického domu byla téměř nemyslitelná. Vsadili tak na inovativní modulární dům, který vznikne během pár měsíců v továrně a po částech bude po úzké klikaté cestě převezen sem do nehostinného, jimi milovaného prostředí.

10. 12. Dům jako úl

Že by chtěl někdo bydlet v úlu? Co třeba jen využít nápady, které tento přírodní funkční a evolucí ověřený systém nabízí? Nechte se překvapit.

17. 12. Dům na Měsíci

Postavit dům v měsíční krajině na drsném ostrově, kilometry od pevniny, není snadné. Nová generace modulových domů umožňuje rodinám postavit dům téměř kdekoliv. John a Ruth jsou outdooroví nadšenci, kteří si vysnili bydlení na ostrově Harris, v malebném prostředí Vnějších Hebrid.

24. 12. Srub na Skotské vysočině

Nová generace modulových domů umožňuje rodinám postavit dům téměř kdekoli, protože jsou postaveny v dílně, následně rozebrány a odeslány na místo. Lisa a Scott žijí v pronájmu na předměstí se svým dvanáctiletým synem Archiem a rozhodli se vybudovat obří srub na odlehlém pozemku Skotské vysočiny. Budou se muset porvat s omezeným rozpočtem, obrovskou bažinou a deštivým počasím.

31. 12. Dům v pralese

Postavit si dům hluboko v lesích se zdá být nemožné, protože většina lesů ve Velké Británii je chráněných a dostat stavební povolení je velmi obtížné. Nová generace modulových domů umožňuje rodinám postavit dům téměř kdekoliv, i v hustém nepřístupném pralese. Steve a Sharon žijí v Essexu, se svou sedmiletou dcerou Sofií, a vysnili si chatu mimo civilizaci, kam by mohli jezdit odpočívat na víkend.

7. 1. Obří rodinný dům

Lai a Spencer se roky snažili pořídit si vlastní bydlení. Se třemi dětmi však potřebovali takový dům, jaký si nemohli dovolit. Až s příchodem prefabrikovaných domů se zdá, že si konečně sen splní.

14. 1. Dům po domácku

Co Čech, to kutil, ale postavit si celý barák po domácku? Podívejte se, jak se to povedlo jedné rodině v Británii.

21. 1. Dům pro budoucnost

Nové trendy ve stavebnictví, inovace a nové materiály, ekologický přístup, energetická a enviromentální udržitelnost – to jsou výzvy budoucnosti. Jenže někdo chce futuristické bydlení už teď! Nechte se inspirovat budoucností.

Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !