MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Černá v seriálu ZOO okusí těhotenství

3. 12. 2023 | Televizní tipy
Tou zprávou je dost zaskočená a neví, jak s ní naložit, natož jak to říci svému milému. Lucie Černá coby Isabela je v radostném očekávání. Její Vojta v podání Gorana Maiello ale zatím o dítěti nechce ani slyšet. Jenže miminko je na cestě.

Radostnou novinku své postavy věděla Lucie Černá už od léta a postupně se na to připravovala. „Isabela z toho měla docela rozporuplné pocity, protože jí přítel Vojta dával najevo, že děti už mít nechce, a tak úplně nevěděla, co si o tom má myslet. Ve chvíli, kdy to zjistí, je z toho trošku rozpačitá, takže první reakce byla, že to šla říct své sestře, dvojčeti, a že se z toho musí vyspat,“ popisuje reakci své postavy Lucie a přidává tu svou.

Lucie Černá v seriálu ZOO okusí těhotenství„Dozvěděla jsem se o tom v létě. Upřímně jsem se děsila toho, až to přijde, protože jsem nikdy těhotnou nehrála a žádné děti nemám. Nevěděla jsem, jak se s tím popasuji, ale jak jsem začala hrát s břichem, zlomilo se to. Hladím to břicho, jsem opatrná, když si sedám v cateringu, i když to břicho nemám. Je to vtipný. Teď vím, že jsem se toho bála trochu zbytečně. Teď už nosím docela velké břicho, tak to je už trošku těžší, moc se nemůžu hýbat. A bude hůř, tak na to se úplně netěším.“ usmívá se Lucie.

Pochopitelně chce každá nastávající maminka vědět, co se jí narodí, a Lucie i Isabela zatím žijí v nevědomí. „Ještě jsem se neptala, nikdo mi nic neřekl, tak nevím. Jediné, co vím, že to bude jedno dítě, naštěstí.“ Dokonce si z herečky dělají kolegové v ateliérech seriálu legraci. „Začali mě tady všichni strašit, že kdo tady hrál těhotnou, pak opravdu dotyčná herečka otěhotněla. Vím, že u mě to nehrozí, že to je v pohodě,“ přiznává Lucie a malinko ji mrzí, že její sestra – dvojče Bára – z toho vyvázla.

„Myslím, že z nás dvou jsem si vytáhla já toho černého Petra já, takhle bych to řekla. Oběma se nám to moc nechtělo hrát. Každopádně ségra si to odtočila na vedlejším seriálu a rovnou mi tam odzkoušela to těhotenské břicho. Zdědila jsem ho po ní,“ směje se Lucie Černá, která už jen čeká, až jí tvůrci prozradí, jaký človíček se její Isabele a Vojtovi narodí.

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lucie Černá v seriálu ZOO okusí těhotenství:

Lucie Černá v seriálu ZOO okusí těhotenství
Lucie Černá v seriálu ZOO okusí těhotenství
Lucie Černá v seriálu ZOO okusí těhotenství
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !