Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Současná liposukce je šetrná a bezpečná jako nikdy předtím

14. 12. 2018 | Krása
-Komerční sdělení-

Odstranění nadbytečného tuku z problémových partií těla, takzvaná liposukce, patří mezi nejvíce žádaná ošetření v oblasti plastické chirurgie. Provádí se už více než 40 let, ale teprve od nedávna mimořádně šetrně a bezpečně díky účinné laserové technologii SlimLipo.

Tato metoda využívá ke zničení tukových buněk laserový paprsek, což spolu s ohebným ošetřujícím hrotem a umem lékaře zajišťuje klientům až o 79 procent méně vedlejších účinků než tradiční liposukce. A také mnohem kratší rekonvalescenci. Navíc jako bonus laserové liposukce získávají pacienti hladší a pevnější pokožku, což jiné metody neumí.

Každý si může vytvarovat tělo podle svých snů


Díky moderním postupům se laserová liposukce stala dostupnou v podstatě pro kohokoliv, kdo projde předoperačním vyšetřením a touží po vysněné postavě. Přístroj SlimLipo je k tomu přímo stvořený: dokáže ošetřit velké oblasti břicha, zad a stehen, ale i menší části těla jako například podbradek, lokty, valy rukou a kolena. Laserová liposukce umožňuje vytvarování těla do nejmenších detailů!

Brandeiis ClinicS lehkou nadsázkou zvládnete liposukci v pauze na oběd


Podle rozsahu zákroku trvá liposukce zhruba od 1 do 3 hodin a provádí se v lokální anestezii. Pokud se však rozhodnete pro několik ošetření najednou – například pro liposukci břicha a stehen, boků nebo podbradku, může být zákrok po dohodě proveden i v celkové anestezii.

Po odsátí tuků podporuje správné vytvarování postavy a vypnutí pokožky stahovací prádlo, které se nosí 2 týdny. Do kancelářské práce se můžete vrátit hned druhý den, ale zpočátku je nutné omezit sportovní a další namáhavé činnosti. Za výsledek to však rozhodně stojí – metoda SlimLipo je unikátní jak efektivitou, tak preventivním působením proti povislé kůži. Dokonce se doporučuje i klientům, kteří už v minulosti podstoupili tradiční liposukci a nejsou spokojeni s jejím výsledkem. Po laserové liposukci žádné nerovnosti nehrozí, protože rozpouští tuk dokonale.

Brandeis Clinic: evropská úroveň estetické medicíny za české ceny


Jako jedno z prvních zařízení v České republice nabízí laserovou liposukci Brandeis Clinic v Praze. Její plastický chirurg Milan Križko uvádí: „Na světě jsou jistě důležitější hodnoty než fyzická krása, máloco ale ovlivňuje naše sebevědomí více. Na tom, jak jsme sami se sebou spokojeni, závisí vztahy, pracovní úspěchy i psychická pohoda. Naštěstí se už dávno nemusíme spoléhat na libovůli matky přírody – estetická medicína dokáže zázraky a pořád se vyvíjí mílovými kroky kupředu.“

Svědčí o tom i evropská úroveň pražské Brandeis Clinic, která je přitom dostupná každému zájemci. Klienti zde nejčastěji vyhledávají právě liposukci, ale i zvětšení prsou, operace víček, plastiky nosu či korekce odstávajících uší.


Zdroje:


https://www.youtube.com/watch?v=k-0Tr0ACg3A

https://annabrandejs1.blog.idnes.cz/



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !