Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

41. Minerva - mezinárodní výstava zdraví a esoteriky

18. 02. 2012 | Novinky
41. MINERVA - Mezinárodní výstava zdraví a esoteriky proběhne v termínu 3. – 4. 3. 2012 od 10:00–18:00 v Michnově paláci (Újezd 450/40, Praha 1 – Malá Strana - součást Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín)

Cesta za vnitřní moudrostí


Zbavte se s Minervou strachu z budoucnosti a hledejte opravdové hodnoty
Doba není jednoduchá, pokud ale podlehneme strachu a beznaději, nadobro znemožníme pozitivním energiím, aby vstupovali do našich životů, a svět se stane temným místem bez špetky radosti.

MinervaVydejte se namísto toho na cestu hledání vnitřní moudrosti a opravdových hodnot, učte se od moudrých lidí a najděte sílu změnit svůj život k lepšímu. 41. MINERVA – mezinárodní výstava zdraví a esoteriky vám o prvním březnovém víkendu pomůže udělat první krok.

Minerva pomáhá lidem zlepšit zdraví, vyřešit tíživé problémy a najít tu pravou cestu k harmonii již jedenáctý rok. Také 3.- 4. března budete mít v pražském Michnově paláci možnost navštívit zajímavé přednášky a semináře, kontaktovat prověřené odborníky z oblasti zdraví a esoteriky a  nakoupit duchovní literaturu, zdravotní pomůcky, léčivé přípravky, doplňky stravy a krásné předměty za výhodné ceny.

Kromě toho si však její organizátoři připravili řadu zajímavých novinek. Nepropásněte ani 4. Malou Minervu, která vám v Michnově paláci 31. 3. nabídne bohatý program navazujících přednášek a seminářů, tentokrát ale bez výstavní části.

A co vás tedy na 41. Minervě čeká?


Poslechněte si písničky na texty z karet „Byl jednou jeden svět“ autorky ing. Zdeňky Jordánové, spisovatelky a učitelky vnitřního růstu (zpívá Hana a Jiří Rakušanovi ).

MUDr. Zdena Kmuníčková, žákyně prof. Stanislava Grofa, vám představí holotropní dýchání, kterému se věnuje již dvacet let.

Nechte si vyhotovit záznam aury a čaker pomocí přístroje Aura Video Station a zjistěte, jak jednotlivé systémy vašeho těla a duše reagují např.na Reiki, hluboce relaxační aroma masáže, meditaci či jógu.

Podívejte se na film o legendárním a mýty opředeném lékaři a léčiteli Janu Josefovi Antonínovi Eleazarovi Kittelovi, který žil na pomezí Jizerských hor a Krkonoš na počátku 18. století, a popovídejte si s jeho scénáristou Ivanem Peschkou.

MUDr. Miroslav Procházka vás seznámí s možnostmi využití drahých kamenů v léčitelství.

Ruská léčitelka a senzibilka Elena Tomilina vás naučí Daoskou omlazující masáž - speciální bodovou masáž využívající také dechové techniky a speciální zvuky k ozdravění jednotlivých orgánů, páteře a kloubů.

Ing. Vojtěch Svoboda přidá sebedůvěra a sebevědomí jako náš motor.
Dají se ve zdraví ustát a přežít změny, které nás v současném světě zasahují stále častěji? O tom, jak pracovat se stresem, jak pojmout profesní či osobní změnu jako šanci pro novou životní cestu i pracovní kariéru.

PaedDr. Mgr.  Marie Kotábová vás naučí, jak předcházet depresím i jak se jich úspěšně zbavit.Radomír Klimeš vám ukáže užitečné akupresurní body proti bolestivým stavům.

Nenechte si ujít přednášku doktorky Marty Foučkové: Cesta na druhý břeh nebo Evy Joachimové: Co je klasická čínská medicína.

41. MINERVA - Mezinárodní výstava zdraví a esoteriky proběhne v termínu 3. – 4. 3. 2012 od 10:00–18:00 v Michnově paláci



Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !