Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vizovické trnkobraní

15. 08. 2007 | Novinky

Oblíbený festival slaví v roce 2007 neuvěřitelné čtyřicáté výročí svého vzniku. Během této velmi dlouhé doby se Trnkobraní přeměnilo z klasické lidové slavnosti a oslavy švestek ve velký multižánrový festival, který se tak trochu vymyká všem ostatním akcím tohoto druhu.


Trnkobraní založili vizovičtí nadšenci, aby oslavili nejvýznamnější plod tohoto regionu - švestku (valašsky trnku) a její tradiční a oblíbený produkt – pravou valašskou slivovici. Jedině zde mohou vedle sebe účinkovat rockové hvězdy, pop stars, baviči, představitelé world music a nejlepší DJ’s. K velmi euforické atmosféře přispívá i neopakovatelná chuť valašské slivovice či ojedinělá soutěž v pojídání švestkových knedlíků.


Vizovické trnkobraní

VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ
17. – 19. 8. 2007


Datum 17. – 19. 8 .2007 je nepřehlédnutelným bodem v prázdninovém kalendáři všech, kteří mají rádi výbornou muziku a skvělou náladu. Na hlavních scénách se tradičně vystřídají celé zástupy hudebních hvězd a bavičů, např. MIG 21, GYPSY.CZ, NO NAME, PEHA, BUTY, DAVID KOLLER, Radovan Myslík a Leoš Mareš. O přízeň fanoušků Trnkobraní se však bude ucházet i mnoho dalších lákadel. Velmi oblíbenou se stala v minulých letech KARAOKE STAGE Mirka Raise, kterou na přání fanoušků je zařazena i letos. Čeká na vás spousta her nejrůznějšího typu (stolní fotbálek, ice hockey...), pro milovníky americké romantiky bude letos poprvé k dispozici ROUTE 66 LOUNGE.


Jako jeden z vrcholů jubilejního víkendového „supermejdanu“ je pro všechny fanoušky Trnkobraní přichystán speciální švestkový ohňostroj, nebo-li švestkostroj. První světlice ozáří nebe těsně po skončení koncertu Davida Kollera. Spatříte neskutečné světelné efekty, mezi nimiž nebudou chybět ani zářící švestky či gigantický nápis Trnkobraní.


Vizovické trnkobraní

Mezi areálem a jednotlivými body doprovodného programu se můžete přepravovat trnkovláčkem. Bavit se bude možno v celých Vizovicích. Ve Štěpské ulici můžete nakoupit suvenýry na Vizovickém jarmarku řemesel, ve vizovické rybárně na vás čekají pstruzi, které si ulovíte v rámci Vizovického pstruhobraní. Milovníky pravé valašské slivovice zase bude zcela jistě zajímat Jelínkův vizovický košt.


Co na to říkáte? Na Trnkobraní by si měl udělat čas úplně každý.


VSTUPENKY: permanentku v předprodeji získáte za mimořádně výhodnou cenu 540,- Kč. Denní vstupenky pořídíte za 240,- Kč. Ceny na místě: 590,- Kč permanentka, 270,- Kč denní vstupenka. Zvýhodněné vstupenky jsou k dispozici v prodejní síti TICKETSTREAM.


Na pořádání Vizovického trnkobraní se podílí světoznámá vizovická likérka RUDOLF JELÍNEK, AGENTURA PUBLIKUM a Kulturně společenské sdružení Vizovické trnkobraní, společně s městem Vizovice, statutárním městem Zlín a Zlínským krajem.


Více se dozvíte také na webových stránkách Vizovického trnkobraní.



-on-





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Poprve v zivote jsem se zucastnila tohoto slivovicoveho ...brani.....nikdy jsem neznala
plody z kterych se vyrabi OSKORUSE
Byl to zazitek pobliz Uherskeho Hradiste a opravdu to nemelo malou chybicku ani v programu ani v ochutnavce
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles