Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bubo bubo – Bob Klepl ve víru humoru

15. 09. 2011 | Televizní tipy
Víte, co je to Bubo bubo? Může to být za a) výr velký, za b) velká sova nebo za c) nový pořad Televize Prima. Všechny odpovědi jsou správné! Jelikož jsou Češi národ hravý a soutěživý, Prima pro ně připravila zbrusu novou zábavnou soutěž!

Utkají se vždy tři dvojice tvořené zpěváky, herci či jinými zajímavými osobnostmi. Budou hádat význam neobvyklých výrazů a odpovídat na vtipné znalostní otázky (Kde se dají nejlépe chytat lelky? Co je to drvopleň? Může si slon zlomit klíční kost? ap.).

Vše bude „dirigovat“ známý herec Bob Klepl v roli moderátora a nad správností odpovědí bdít jejich autor a guru pořadu Pavel Lukeš. Správná odpověď znamená bod pro odpovídající dvojici, nesprávná pro soupeře. Hra bude mít tři kola – a soutěžit nebudou jen známé dvojice, ale i diváci. A to jak v hledišti, tak u obrazovek!

Nenechte si ujít tento nový pořad na obrazovkách Primy! A pokud si myslíte, že vám podobné výrazy, jako je třeba zrovna Bubo bubo, nejsou neznámé, zahrajte si s námi! Již tento čtvrtek ve 20.00 na Primě.

V prvním díle mezi sebou budou soupeřit tyto páry: Manželé Isabela Sieglová a Pavel Soukup, královský pár ve hře Noc na Karlštejně – Kateřina Brožová a Petr Štěpánek a partneři v muzikálu Kat Mydlář – Ilona Csáková a Tomáš Trapl.

1. mezihra
Divácká soutěž

Každý z přítomných diváků dostane při příchodu pořadové číslo. Bob Klepl vylosuje jednoho, který bude moci zásadním způsobem ovlivnit výsledek soutěže. Ten si nejprve vybere dva libovolné poradce a vzápětí tajně dvojici, které případná výhra – ale i prohra – připadne. Poté má za úkol uhodnout soutěžní otázku. V případě úspěchu získá 3 body. Pokud vyhraje, body se přičtou, prohraje-li, vybraná dvojice o body přichází.

2. mezihra
Písnička se SMS soutěží

Pro ty, kdo si rádi hrají a vyhrávají, máme v pořadu SMS soutěž, v níž  lze získat až 5000 Kč. Odpovídá se na soutěžní otázku, která se váže k písničce, jež v pořadu zazní.

3. mezihra
Telefonická soutěž

Na internetových stránkách Primy a ve vysílání jsme vás informovali, že se naší hry můžete zúčastnit, pokud se zaregistrujete. Z přihlášených diváků je pak podle hracího klíče vybrán jeden, kterému zavoláme. Pakliže správně odpoví na soutěžní otázku, může vyhrát finanční odměnu.


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Bubo bubo – Bob Klepl ve víru humoru:

Bubo bubo – Bob Klepl ve víru humoru
Bubo bubo – Bob Klepl ve víru humoru
Bubo bubo – Bob Klepl ve víru humoru
Bubo bubo – Bob Klepl ve víru humoru
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já mám moc ráda Klepla, třeba z té soutěže o hádání povolání, tak jsem si myslela, že se pobavím. Ale on je tam šíleně statický a takový jakoby upjatý, to třeba Jan Rosák, když moderuje Videostop, je uvolněný, vtipný a zábavný. (Samozřejmě je to věc názoru!)
Obrázek uživatelky
profil
no...nic moc Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to by na to museli mít peníze, ty pořady, co kdysi dávali - měli úspěch, ale to chce finance, které nyní nejsou, proto samé soutěže o ničem ...
Obrázek uživatelky
profil
kdyby raději dávali Milionáře nebo Riskuj,tam se člověk aspoň poučil.
Obrázek uživatelky
profil
a nám se to líbí, ledacos se dovíme a zase lepší než americké krváky....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles