Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu 14.3. 2013

14. 03. 2013 | Televizní tipy
Čtyři esa jako v mariáši… Kdo si vytáhne černého Petra a kdo pojede na farmu, se rozhodne právě v tomto dílu pořadu Farmář hledá ženu s datem 14.3. 2013. Minule si po náročném, hektickém a vzrušujícím letním dni naši farmáři a jedna farmářka zvolili čtveřici, již chtějí poznat blíž. Nazítří se ženy a muži opět setkají na úrodné půdě jihomoravského vinařství.

Bude třeba zabojovat a předvést se v tom nejlepším světle, nalézt možné spojnice a využít příjemné prostředí k romantické procházce po vinici. Ideální bude projížďka na loďce i v kočáře, pravdu možná prozradí koštování lahodného vína. Nebo to bude společenská hra, která dobře poodhalí charakter protějšku? Další musí z kola ven! Kdo to bude uvidíte již ve čtvrtek 14.3. 2013 v dalším dílu Farmář hledá ženu.

Farmář hledá ženu – 14.3. 2013:


Farmář hledá ženu 14.3. 2013Jana pozve své muže na koštování vína. První adept, který miluje koně, má jistě silnou vůli, když dokázal za rok a čtvrt shodit čtyřicet kilo. Zvládne také přestat kouřit? Jana tomu už pomalu věří… S dalším douškem vína přichází mladší muž, kterého zajímá, v čem spočívá péče o pštrosy. A zjistí, že Jana má mnohem více zvířeny, než tušil. „Čím mě pobavíš?“ zajímá sympatickou Janu. Milovník country by ji třeba pozval na country víkend. Nemá ale Jana toho „country“ právě tak akorát? Nejstarší z uchazečů má ze svého věku obavy, konkurence je silná, navíc nepřekypuje invencí. Bude farmářce stačit, že je kutil a chovatel? Jana to vidí spíš na lepšího kámoše, rozhodné slovo ale teprve padne.

Josef se s favoritkami projede v kočáře. Finanční auditorka z Prahy je potěšená, že nepůsobí tak arogantně, jak jí připadal včera. Je uvolněnější a otevřenější. Brýlatá blondýna touží po zásadní změně životního stylu, což by mohl představovat vysněný penzion. Druhá Aneta se zajímá o čínskou medicínu, Josef má východní filozofii, ezoteriku, bojová umění a literaturu rád. Není však Aneta moc stydlivá a nevýrazná? To se nedá říct o výrazné brunetě, která má ale na noze tetování, což Josefovi vadí. Darovala mu kámen pro štěstí. Pomůže jí to? Pak je tu ještě brýlatá dlouhovlasá slečna, která jezdí na kurzy tantrické jógy. I proto strávila s Josefem příjemné chvíle – ti dva si měli o čem povídat. Která z dam dostane slunečnici a nepodívá se k Josefovi na farmu?

Ladislav při procházce po vinohradu s vyhlídkou do širé krajiny a na hladinu jezera vezme Kristýnu hned za ruku, a dokonce padne první pusa. „Paní Zasněžená“ má v sobě kouzlo, které Láďa vnímá od prvního pohledu. Ale cítí se na farmářku, je nohama na zemi. Práce se nebojí ani blonďatá Radka, která Láďovi připomíná anděla. Gabriela se s Ladislavem zatím nechce vodit za ruku, není tak hrr jako náš farmář. I mladá dlouhovlasá maminka, která z Ládi cítí jistotu a možnou oporu, by šla na seznamování pomaleji, ale také se dočká objetí a pusy. Láďa prostě nechce kupovat zajíce v pytli, a tak nenechává nic náhodě.

Zdeněk
se nenechá zmást romantikou jezerní hladiny a při veslování se zajímá o základní životní priority a plány svých favoritek ohledně rodiny a počtu dětí. První adeptka si myslí, že potřebuje „nakopnout“. A vzhledem k tomu, že je o patnáct let mladší, vytoužené tři až čtyři děti by mohla stihnout. Zázemí a chlapský zjev zaujaly na Zdeňkovi druhou slečnu, děti nejsou pro Soňu problém. „Co od své ženy vlastně vyžaduješ?“ ptá se farmáře třetí dívka, která oceňuje jeho přímost, cílevědomost a věcnost. Jejich společným bodem by mohl být vztah ke zvířatům. Hodně plachý připadá Zdeněk o deset let mladší slečně z Prahy, která má před sebou vysokoškolská studia. Pro které tři slečny se chovatel býků nakonec rozhodne?

Bude mít Miroslav štěstí ve hře, nebo v lásce? „U ničeho se lidé tak nepohádají jako při společenských hrách,“ myslí si moderátorka Laďka Něrgešová. Bude to platit i pro temperamentního Miroslava? „Ze hry vyplynulo, že se umí smát, snese porážku,“ příjemně překvapí první favoritku. Na téma domácích prací zabrousí Miroslav s matkou pěti dospělých dětí, která by je měla mít v malíku. Nebude ale panovačná? Jak asi vaří pohledná bruneta? Ovládá českou kuchyni a recept na svíčkovou? Prý peče třikrát denně! Poslední favoritku, vnadnou blondýnu, potěší, že Miroslav rád a hodně mluví. Je to hráčka a další Skopec. Štír Mirek totiž hvězdná znamení nepodceňuje. Jiskří to na všechny strany, ženy už se těší k řečnému myslivci domů. Ovšem jedna dostane košem – v našem případě slunečnicí. Která to bude? To zjistíme již ve čtvrtek 14.3. 2013 v dalším dílu pořadu Farmář hledá ženu.

Sledujte další díl reality show Farmář hledá ženu ve čtvrtek 14.3. 2013
od 21:35 hod na Prima Family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Oproti slovenskému farmářovi jsou naši farmáři i nápadníci na úrovni.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles