Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu 28.3. 2013

28. 03. 2013 | Televizní tipy
Farmáři a jejich vybrané protějšky se probouzejí po první noci strávené pod jednou střechou. A hned je čeká spousta práce, ale také první oťukávání, rozpaky, bližší rozhovory, ba i doteky. Procházky po okolí a zvídavé otázky prozradí víc. Času je málo a jde o hodně. Možná o šťastnou budoucnost.

Někdo má poprvé v ruce vidle a stojí vedle krávy, býka či koně. Martin zjistí, že pštrosa nedohoní. On i ženy se budou moci předvést jak ve stáji, tak v kuchyni. Vždyť láska prochází žaludkem. Fyzická práce je těžká a pro dívky z města nezvyklá. Jak obstojí? To uvidíte již ve čtvrtek 28.3. 2013 v pořadu Farmář hledá ženu.

Farmář hledá ženu 28.3. 2013Vžijte se do pocitů mužů a žen, kteří do toho první den na farmě spadli rovnýma nohama. A farmáři to rovněž nemají lehké, na další rozhodování zbývá jediná noc. Pokračování vztahového dobrodružství na farmách sledujte ve čtvrtek 28.3. 2013 ve 21.35 na Prima family!

Farmář hledá ženu - 28.3. 2013:


Na pštrosí farmě u Jany se jde do práce. Po večerním krmení se mužské trio blíže seznamuje s hospodářstvím a hostitelku blaží pohled na pracující muže. Jirka se pomazlí s milovanými králíčky a prý se cítí jako ryba ve vodě. Petr je trochu bezradný, straní se, nakonec se nalepí na Janu. Ta se ho ale umí zbavit… Martin je u koní ve svém živlu. Jirka si myslí, že nezralý Petr ztrácí čas a není na správném místě. Pštrosí mozečky předvedou své rozmary při krmení. Martin se u toho docela naběhá – pštros dosahuje rychlosti až 70 km v hodině. A Jana se baví. Pak se ukáže jako zdatný kuchař a jeho speciální guláš s povidly a knedlíky si Jana dokonce přidá. Navíc je domácká chvilka v kuchyni příležitostí k neformálnímu hovoru…

U Josefa chybí ráno snídaně a také čerstvý vzduch. První noc byla špatná, prý to tam páchlo i přes důkladný včerejší úklid. Jana se pídí po pračce a Josef ji šokuje názorem, že některé věci nejsou třeba ani v 21. století. Byl to vtip? Stáj nečeká a holky mají pocit, že Pepa naopak čeká na první krok z jejich strany – moc se v něm nevyznají. „Jako kdyby utíkal, jako kdyby my jsme lovily jeho.“ Ve stáji je Pepa zapřáhne do čištění podestýlky: „Letem světem nám ukázal, co máme dělat, a šel si po svým,“ stěžuje si Aneta. Práce ji ale baví. Jana naopak doufá, že tohle je ta mužská část práce, ne ženská. Pak zjistí, že Josef není naštěstí tak alternativní, jak se obávala, neplánuje žít o svíčkách bez elektřiny. Spadne jí kámen ze srdce… Hanka se odpoledne dívá na Vinařickou horu a čelí otázce: „Co je to Bůh?“ Po rozhovoru s Pepou má metafyzický pocit, že se odehrává „něco mezi nebem a zemí, jako bychom si vzpomněli, že se známe“. Už se stmívá, když se stejné otázky dočká i Aneta. Bude Josef s její odpovědí spokojen?

I laskavý Ladislav holky v dalším dílu reality show Farmář hledá ženu s datem 28.3. 2013 lehce zapřáhne, ale nejprve jim připraví snídani ve sluncem zalité zahradě. Kristýna mluví podle soupeřek od rána do noci. Neunaví to Láďu? Kupodivu je rád, když švitoří a trochu popohání běh věcí. Kristýna si jde tvrdě za svým, myslí si holky. Láďa jí dokonce naznačí, že by se mohla rovnou nastěhovat. Zamilovaná černovláska se dojetím rozpláče a dostane pusu. Splní se jí životní sen? Blondýnka Gabča zatím nepozná rozdíl mezi slámou a senem, poprvé v ruce potěžká vidle a pohladí si telátko. Je to rozdíl oproti klávesnici. Láďa ji vezme k rozvozu obědů zaměstnancům. Gábina ho fyzicky přitahuje, její názory na společný život a trávení času už méně. Není zastáncem volnějších vztahů… Martina s malou pečují o králíčky – je to spíše hra než práce. I sympatická dlouhovlasá brunetka se dočká při procházce pusy, ale obává se, že objetí a stisk ruky jsou pro ni důležitější než pro Láďu.

Farmář hledá ženu 28.3. 2013Zdeněk holky překvapí hned prvního deštivého rána, protože je už za svítání přijde osobně probudit. Soňa nemá ráda překvapení. Chce Zdenda vidět, jak vypadají jeho favoritky hned po probuzení, nebo se už nemůže dočkat? Je to prozaičtější: „Dostanete smetánky a pomůžete mi zametat,“ přikáže ženám, ledva si vyčistí zuby. „Dal jsem holkám práci a postavily se k ní všelijak,“ konstatuje chovatel býků, který dámy učí, jak přistupovat k dobytku, aby jim neublížil. Katka je hodná, ale nejiskří to, Soňa projeví ochotu vstávat a starat se, avšak jeden den poznávání je pro „klidnou sílu“ Zdeňka moc málo. Energická Irena bere chlév jako posilovnu a na práci je jako drak. Což farmáři imponuje, proto dostane kurážná zrzka příležitost uvařit večeři, aby se předvedla i jako hospodyně. Irena má zpoždění a Zdeněk je vzteklý hlady, ale její koláč nemá chybu! Večeří společný čas Zdeňka a Ireny nekončí, oba ještě čeká dlouhá noc…

První den u Mirka se nejmladší Evě dostane výsady doprovodit pána domu na kontrolu do nemocnice, zatímco Jana s Libuškou připravují oběd. „Včera nám nedal ani dobrou noc,“ stěžují si kuchařky, ale chápou, že tři ženy najednou byly na Miroslava příliš velká dávka a potřeboval večer pod záminkou lovu zmizet. Jana cítí v autě i v čekárně „příjemné energie“ mezi ní a Mirkem, kterého drží při ošetření za ruku, aby to tak nebolelo. „V Mirkově přítomnosti je mi dobře,“ přiznává. To se ale brzy pokazí. Při procházce sadem objeví přivázané štěně a rozhodne se ho osvobodit. Líba má podobný názor: „Když jsem viděla mokrého psa pod vozem, začala jsem ho zachraňovat.“ Miroslavovi se to vůbec nelíbí a je z toho konflikt. Lovecký pes se nerozmazluje! Uvolní atmosféru společný večer?

Sledujte oblíbený pořad Farmář hledá ženu ve čtvrtek 28.3. 2013

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
minule jsem koukala
Obrázek uživatelky
profil
Občas jsem viděla kousky z minulé série, když se díval manžel (mně to přijde stupidní, hlásí se tam většinou tzv.jednodušší lidi", kteří jsou pro legraci celému národu) Ale česká verze je nic oproti slovenské - tam si moderátor nebere servítky a člověk žasne, jak můžou být lidi tak blbí a téměř zaostalí. Někdy mám pochyby, že dokončili základní školu. Možná je to drsné, ale to je můj názor :- )
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles