8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte: se správným sebevědomím chutná lépe

24. 09. 2009 | Televizní tipy

Mladá a sympatická Míla už je ze své nadváhy v koncích. Snaží se jíst málo a dietně, cvičit podle rad virtuálního trenéra, ale kilogramy navíc pořád ne a ne úspěšně shodit. Jejím koníčkem je móda, a proto by si přála jako odměnu za případné zhubnutí vydat se na pořádné nákupy do těch nejlepších butiků. Podaří se splnit i tento sen?


Míla Nohejlová (33 let) pracuje jako softwarová konzultantka v Pardubicích a není spokojená se svými mírami, které jsou 162 kg na 175 cm výšky. Proto se přihlásila do pořadu Jste to, co jíte, od nějž očekává, že jí konečně prozradí, co dělá při dietách špatně.


Míla má odmalička pocit, že se po ní všichni dívají, protože má nadváhu. Její příčiny nechápe. Nejí totiž mnoho jídla a snaží se žít zdra, bez pani-milanadbytku kalorií. Občas však sama Míla přiznává, že vliv má asi ve velké míře stres, jenž ji doprovází už od dětství.

Vlastní nadváha by prý Míle ani tak nevadila – nejvíce ji vždy trápily a trápí reakce lidí v okolí. Vše začalo už v raném mládí, poté ve škole a táhne se to dosud. Pocit, že ji ostatní lidé neberou takovou, jaká je. Pocit, že když zhubne, lidé v  k ní budou přistupovat jinak.


Nejen kvůli ostatním, ale i kvůli své lásce k hezkému oblečení se Míla rozhodla vrhnout do boje s kilogramy. Jejím snem je jít do butiku s krásným oblečením a něco vkusného a neobvyklého si na sebe vybrat za asistence odborníka. Chtěla by totiž zažít pocit, že se jí někdo věnuje a že jí to sluší.


pani-milaPřebytečné kilogramy mají navíc vliv i na Mílino zdraví. Způsobují vysoký krevní tlak a omezují ji při cestování, při němž jí otékají nohy. Míla sama si však zdravotní problémy nepřiznává a i léky na tlak bere, „jen aby se neřeklo“.


Jestli se podaří doktorce Kateřině a Petru Havlíčkovi přesvědčit Mílu o skutečném stavu věcí a jestli změní aktérka 4. dílu pořadu o hubnutí Jste to, co jíte svůj přístup k celé problematice, mohou diváci zjistit  24. září ve 21.20 na Primě.


Zdroj: Prima.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc zajímavý pořad, dívám se pravidelně, moc dobrý.
Obrázek uživatelky
profil
Boj s nadváhou je můj dlouhodobý problém, jistě působí mi ta přebytečná kila různé problémy, ale než se zbytečně stresovat a kontrolovat vše co jím, jak cvičím a stejně je výsledek téměř nulový, tak to raději budu veselý člověk a ne zapšklý neurotik.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles