Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V čem je nejšikovnější Petr Lesák?

25. 01. 2010 | Televizní tipy

Moderátor Petr Lesák, VIP host dnešního pořadu Hádej, kdo jsem!, se angažoval v různých pořadech o bydlení. Alice se s Petrem zná a odhalila ho poměrně záhy. Tato epizoda oblíbené zábavní soutěžní show přinesla velkou a nečekanou radost charitativnímu prasátku, protože dva účastníci se rozhodli věnovat svoji výhru na dobročinné účely. VIP host samozřejmě taky, jak už je na Primě dobrým zvykem.


Tvář Petra Lesáka diváci dobře znají, protože léta působil jako televizní hlasatel. Když se funkce hlasatele přežila a zrušila, přeorientoval se na moderátora. Pracoval v rádiu, kde ale na jeho vkus panoval příliš pravidelný a přísný režim. Proto se vrátil k televizi. Uváděl soutěžní pořad 5 proti 5, jako patron se zúčastnil show Jak se staví dům a stále také spolupracuje s Pavlem Cejnarem na pořadu Jak se staví sen. V současné době se věnuje produkci. Petr se o interiéry zajímá, sám ale bydlí poměrně skromně. Doma nemá kytky ani rybičky, i když prostředí, v němž žije, je pro něj velmi důležité.


petr-lesakZeptali jsme se, zda je natolik manuálně zručný, aby si příbytek dokázal zvelebit i sám. V čem je nejšikovnější? Bohužel nemá času nazbyt, ale kdyby byl, určitě by se věnoval výmalbě, montování nábytku či tapetování. Pár bytů už rekonstruoval či zařizoval a právě nanášení tapet či barev na stěnu se pro něj proměnilo takřka ve vášeň. Kde Petr vyrůstal a kde by chtěl žít, kdyby si mohl vybrat?  Vyrůstal v paneláku, pak žil třináct let ve starém 1 + 1 na Žižkově. Se záchodem na chodbě… Nyní bydlí v novostavbě v 1 + 1 ve Vysočanech. A je tam moc spokojený. Konečně má balkon, dokonce na jih! Ale domečkem se zahradou by také nepohrdl, i když zatím upřednostňuje život ve městě.


Jaký styl interiéru má rád? Petr je minimalista, prostor kolem něj by neměl být zahlcen nábytkem a doplňky. Majitelé bytu musí mít dostatek volnosti a hlavní slovo. Nesmějí mu velet předměty. Má nábytek, který s ním putuje již řadu let a který si vždy stěhuje do nového. Věrný zůstává svému konferenčnímu stolu, sedačce, koberci i posteli. Dále Petr prozradil, že je závislý na bílém víně a rád cestuje. Rok byl v Austrálii a velmi si tento kontinent oblíbil. Na tamní pobyt rád vzpomíná a alespoň dvakrát do roka se do Austrálie snaží vracet, i když třeba jen na čtrnáct dní. Oceňuje tamní příjemné klima, jídlo a mezilidské vztahy natolik, že rád vydrží čtyřiadvacetihodinovou cestu s přestupy. A pokud se člověku zasteskne, nemusí se bát. Potká tam spoustu Čechů, kteří u protinožců studují a pracují, dokonce objeví i české hospůdky.


Bavte se a tipujte dvakrát týdně s pořadem Hádej, kdo jsem! na Primě. Tentokrát s Petrem Lesákem v pondělí 25. ledna od 20.00.

 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !