8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Procestujte svět se Spektrem

20. 12. 2009 | Televizní tipy
Klasický vánoční televizní program nabízí již tradičně pohádky, filmy pro děti, komedie, zkrátka nic, co bychom ještě neviděli. Pokud máte chuť na zcela odlišný žánr, pak je stanice Spektrum to pravé pro Vás. Vyražte na cesty prostřednictvím jedinečných dokumentů, které tato stanice uvede během Vánoc.

Jak přežít Everest / ULTIMATE SURVIVAL EVEREST


27. prosince v 8:10 a 2:55 hod na Spektru


Zdolat nejvyšší horský vrchol naší planety, to je výzva, která každoročně láká stovky horolezců, ale jen málokomu se podaří dorazit až k cíli. Na nejvyšším vrcholu světa stanulo už více než 1200 odvážlivců a úspěšní horolezci dosud zkoušeli horu zdolat 15 různými trasami. V horáchPokoušet se o to není bez rizika, Mount Everest si už vyžádal dvě stě lidských životů, to znamená, že každý třicátý pokus skončil tragicky. Kanadský alpinistický veterán Ben Webster se svým čtyřčleným týmem se jako první na světě pokouší za pomoci čtyř kamer s velkým rozlišením ukázat divákům ze čtyř různých úhlů pohledu, jakým strastem musí čelit ten, kdo chce horu pokořit. Který horolezec se dostane na vrchol jako první? Kdo se bude muset vrátit? A přežijí vůbec všichni tento riskantní podnik?

Cestování podle představ /  TRAVEL - FACT OR FICTION


23.12. od 13:05 a 13:35 hod na Spektru

K cestování má každý svoje důvody. Někdo jen touží po malé změně, jiný si chce odpočinout. A zase jiný se pouští do neznáma ze zvědavosti. Do kategorie zvědavých a zvídavých patří zcela jistě Jamys Ramirez. Hranice existují podle jeho názoru jen proto, aby měl co překračovat, a bludy jsou na světě proto, aby měl co rozptylovat. Jamys je zapřísáhlým nepřítelem polopravd, fám a městských legend a rád přichází věcem osobně na kloub. Chcete například vědět, zdali Socha svobody stojí na území New Yorku, nebo New Jersey? A co je pravdy na tom, že Austrálii zalidnili britští trestanci? A vůbec – dokázal vám někdy někdo, že když se chcete ubytovat v klidném, tichém a především čistém prostředí, je nejlepší volbou hotelový pokoj?!

Zdroj: SPEKTRUM TV

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moj oblubeny kanal
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles