8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 16.11. 2012

16. 11. 2012 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 16.11. 2012 bude opět plná zajímavých hostů. Spisovatelka, scenáristka, publicistka a vydavatelka Halina Pawlowská, herec, režisér, hudebník, textař, snílek a obchodník Jan Budař a podnikatel Peter Littmann se představí v Show Jana Krause s datem 16.11. 2012.

Show Jana Krause - 16.11. 2012:

Halina Pawlowská – V krátkém čase vydává další novou knihu povídek Strašná náhoda. Je také poměrně čerstvou babičkou vnuka Huga.

Show Jana Krause 9.11. 2012Jan Budař – Spolu s Eliščiným Bandem vydal v pořadí třetí desku Lehce probuzený. Zpívá na ní o smíření, milování, ale také o bizarních soutěžích Miss. S jednou opravdovou Miss, Terezou Chlebovskou, se Budař setkal při natáčení filmu Martin a Venuše.

Peter Littmann – Byznysmen, který má na svém kontě řadu marketingových úspěchů světových rozměrů. Narodil se v Praze, od roku 1968 žije v Německu, kde mimo jiné přednáší na univerzitě Witten/Herdecke. Jaký je jeho pohled na ekonomickou krizi a jaké máme šance?

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 16.11. 2012 večer na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !