Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 23.3. 2016

23. 03. 2016 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 23.3. 2016 bude opět plná zajímavých hostů. Houslista Pavel Šporcl, herec Tomáš Jeřábek a spisovatelka a lektorka Dana-Sofie Šlancarová se představí v Show Jana Krause s datem 23.3. 2016.

Show Jana Krause – 23.3. 2016:


Pavel Šporcl – houslista, který nedávno vystoupil ve slavné Carnegie Hall. Do New Yorku s sebou vezl vše potřebné – modré housle, zlatou vestičku i poutavý přednes. Vystoupení na pódiu prestižní koncertní síně, kde před ním vystupovali nejslavnější světoví hudebníci, bylo pro Šporcla splněným snem. „Je to důležité pro kariéru jako takovou. Hrát v Carnegie je opravdu zážitek. Hrál jsem s americkým orchestrem pro americké publikum. A přijel jsem si to především užít,“ popsal po vystoupení, které publikum ocenilo bouřlivým aplausem.

Show Jana Krause 23.3. 2016Tomáš Jeřábek – herec, který je známý jako hamižný bankéř z reklamy. Postavu tlustého bankéře i hlášku spojenou s tanečkem: „…a pak si vezme u nás nejdražší půůůůjčku...“ zná snad každý. Ale Tomáše Jeřábka znají diváci i jako seriálového, filmového a divadelního herce. Naposledy se objevil např. ve filmu Gangster Ka, kde hrál úplatného politika. Je také hercem a jednou z kmenových autorských tvůrčích osobností divadla Vosto5.

Dana-Sofie Šlancarová – spoluautorka knihy Návod na ženy, která radí mužům, jak se chovat k ženám, zakladatelka projektu Cyklická žena®, která se nebojí mluvit otevřeně o tématu, o němž se stydíme mluvit nahlas a na rovinu – o ženské sexualitě. „Dlouho mi nedocházelo, že jsem vlastně chlap, ale jakmile mi to docvaklo a začala jsem se soustředit na to, abych byla zase žena, začaly se dít velké věci. Teď vím, jak být žena jako žena a jak být jako žena-chlap a že se mi to během měsíce samo přirozeně střídá a že mým jediným úkolem je to nechat se projevit. Neklást odpor, ale jet na vlně své fáze. A pak jsem efektivní, a zároveň mi zůstává síla a svěží duše i tělo,“ říká o sobě Dana – spisovatelka, lektorka a koučka, ale také matka a žena, jak zdůrazňuje.

Založila projekt Cyklická žena®, který učí ženy o tom, co vždycky věděly: jak mohou využívat darů svého menstruačního cyklu ve svém životě i ve své práci, aby byly spokojenější, efektivnější, úspěšnější i šťastnější. Firmám nabízí také výuku cyklického time managementu. „Je to úplně nový druh time managementu, který zohledňuje cyklus ženy. Vychází z toho, že má fáze, ve kterých jí něco jde samo a lehce a něco naopak trochu míň. Proč se tlačit do něčeho, co nám dnes nejde a vydávat na to obrovské množství energie, když zítra nebo pozítří totéž zvládneme zcela bez úsilí?“ říká.

Vysvětluje také, jak se ženám střídá během měsíce chuť na milování a jak mohou muži ženu naladit na milování každý den v měsíci. „Vše souvisí s naším ženským cyklem, s tím, jak se nám proměňují hormony. Stejný princip funguje i v mužsko-ženské komunikaci – někdy prostě máme náladu se hádat a jindy naopak být vstřícné a milé a tyhle chvíle se pravidelně střídají. Je tedy možné se naučit, jak své nálady už dopředu předvídat a jak s nimi zacházet, abyste měli celý měsíc klid a pohodu (nejen) ve vztahu.“ A muže ujišťuje, že jim vysvětlí, kdy mají ženám naslouchat a kdy raději vypadnout.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 23.3. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !