Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 9.3. 2016

9. 03. 2016 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 9.3. 2016 bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvák Pavol Habera, atletka Zuzana Hejnová a hajný Petr Slaba s liškou Mínou se představí v Show Jana Krause s datem 9.3. 2016.

Show Jana Krause – 9.3. 2016:


Pavol Habera – legendární osobnost české a slovenské hudební scény a frontman skupiny Team. Od vydání jejich prvního alba uplynulo 28 let. Spolu s kapelou se chystají na velké turné Habera & Team 33 Tour 2016, které se postupně ze Slovenska přesune do Česka. Série vystoupení při příležitosti 33 let existence skupiny přinese hity z časů největší slávy a také novější skladby. Habera tvrdí, že každé jejich turné už bude poslední. Aspoň tak se jmenovala šňůra, na kterou se Team vydal v roce 2012. Více než sto tisíc návštěvníků potom kapelu inspirovalo k sérii koncertů a nyní i k návratu do hal.

Show Jana Krause 9.3. 2016Zuzana Hejnová – nejlepší česká atletka, dvojnásobná Sportovkyně roku, několikanásobná mistryně světa, medailistka z LOH 2012, která se specializuje na překážky a běh 400 metrů. Mluví se o ní jako o našem horkém želízku v ohni na blížící se letní olympiádě.

Petr Slaba a liška Mína – hajný, kreslíř a myslivec, který se vloni na jaře ujal opuštěného liščího mláděte. Míně je teď skoro rok a u Slabů se jí kvůli její divokosti přezdívá Loupežnice. „Jedním kousnutím dokáže přestřihnout kabel jako nůžkami. Takže jsem už několikrát kupoval nový kabel na počítač, na kráječ, na synův notebook,“ říká. Přesto se Mínu podařilo relativně ochočit. Bydlí ve venkovním výběhu, naučila se chodit na kočkolit, baštit granule a venku na procházce s ní Slabovi chodí na vodítku.

Petr pracuje celý život v lesnictví. Vztah k přírodě a myslivosti se odráží i v jeho kresbách. Jako kreslíř či ilustrátor působí roky. „Jsme národ, který se rád směje, dělá si ze všeho srandičky a ten, kdo uléhá s hubou rozesmátou od ucha k uchu do pelechu, má lepší sny, má lepší sex, má lepší ráno, má lepší pracovní výkon, má lepší chuť k jídlu – prostě se na ten náš, v posledních letech uhoněnej a vystresovanej národ, kouká jinak. A to je i cílem mého kresleného humoru – pobavit a odreagovat,“ říká.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 9.3. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !