Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Televizní Prostřeno tento týden: To jsou figury, až zrak přechází!

4. 06. 2012 | Televizní tipy
Podle lepých postav to pětice slezských koček s ostrými drápky s jídlem nijak nepřehání. Asi netráví hodiny u plotny a necpou se kalorickými bombami. Takový je první dojem z aktérek další premiérové série z Ostravska, kde se svých měchaček a tyčových mixérů chopí pět žen.

Městské severomoravské Prostřeno bude babinec, i když první hostitelka Gabriela hrozí, že jestliže dorazí čtyři ženy, ani jim neohřeje jídlo. Ale ohřeje, dokonce na páře… A ještě jim uvaří jedinou polévku týdne. Podle lepých postav to pětice slezských koček s ostrými drápky s jídlem nijak nepřehání. Asi netráví hodiny u plotny a necpou se kalorickými bombami. Takový je první dojem z aktérek další premiérové série z Ostravska, kde se svých měchaček a tyčových mixérů chopí pět žen. Severomoravské Prostřeno bude babinec, ač první hostitelka Gabriela hrozí, že když dorazí čtyři ženy, jídlo jim ani neohřeje. Ale ohřeje, dokonce na páře… A ještě jim uvaří jedinou polévku týdne. Gábina to vezme od podlahy, vždyť se těší na hladové vlky, nejlépe urostlé brunety. Slezanky ale fandí spíš lehčím pokrmům v jižanském duchu. V blahém kulinářském nevědomí se sedmnácti let dožila nejmladší soutěžící Renáta, která během týdne projde bouřlivým vývojem. Možná by měla zvážit hereckou kariéru... Proč?

Uvidíte, když si na Prima family nenecháte ujít od 4. června další vaření a soutěžení s pořadem Prostřeno!

Prostřeno - Prima FamilyPondělí: sebevědomá Gabriela (38)

Podle sebe soudím tebe? „Nesnáším, když někdo lže, ale sama to z prospěchářství dělám,“ práskne na sebe hned v úvodu nejstarší hostitelka z Albrechtic, která se netěší na ženské účastnice. Je sebejistá, má tendenci podceňovat soupeřky, o svém vítězství nepochybuje… Připravila kalorické menu se zadělávanou drůbeží polévkou, tzv. kaldounem, a pečenou krkovicí. Že domácí nudle válela babička, nemusí podle Gábiny nikdo vědět. Zelenina je mrazená, což jí body nepřidá. Je na mrtvici, nejmladší Renáta neví, z čeho jsou losos a krkovice. Jak se bude soupeřkám líbit v bytě plném panenek? A ocení infantilní hru na schovku?

Prima Family - ProstřenoÚterý: „herečka“ Renáta (17)

Nedostudovaná a nesebekritická Renáta z Frýdku-Místku si myslí, „že o věku to určitě není“. Každý prý může vyhrát… Údajně umí překvapit. To ano, umí, ale možná ne tak, jak si představovala. Dobrodružství udělá z otevírání vína bez vývrtky i z první tvorby šlehačky v životě. Nepečený moučník si žádá určitou manuální zručnost. Jak se Renátce povede? Nejvíce otazníků ale vyvolá hlavní chod jejího menu. Jaké budou „azu po tatarsku“ a rozvařená rýže z pytlíku, kterou vaří bez pytlíku? Snad lepší než úvodní polotovar, který nutí soupeřky prohrabovat se v miskách se strouhaným sýrem a vršit ho na vystydlé tousty, které už žlutavou hmotu určitě neroztaví. Hostitelka pláče... Osuší slzy pouťová zábava?

Prima Family - ProstřenoStředa: hospodyňka Marika (35)

Marika se s láskou se stará o rodinu a provoz domu. Ložnice je tak růžová, že těžko posoudit manželovy pocity při usínání. Středeční hostitelka je pedant na pořádek a v pestrém domečku, kterému říká Kaťuše, je to znát. Ani ona nepochybuje o své výhře. Menu s převahou brambor je poněkud těžší. A ouha! Bramboráky Gábina vůbec nejí. Předkrm je též brambora –  s „plňkou“ z eidamu a nivy. Celé Maričino menu je hand made, takže zrádné struhadlo poznamená další paleček pořadu. Ze včerejška zhrzená Renáta účtuje: Najednou nejí cibuli a u hlavního chodu se málem pozvrací. Nebo že by astmatický záchvat? Slušný herecký výkon, Renátko!

Prima Family - ProstřenoČtvrtek – Studentka Kristýna (22)

Vaří dobře? Uvidíme, inteligentní studentka francouzštiny z Ostravy-Poruby a hráčka pokeru se zatím moc neprojevuje. Přes své mládí se ale jeví jako zasvěcená a dobrá hostitelka. Soupeřky pozve do menšího bytu, kde žije s rodiči a sestrou, na francouzské menu s italským nádechem. Bohužel k předkrmu z melounu a pršutu zapomene přinést domácí bagety, které jí daly pěkně zabrat. Těsto z domácí pekárny připomínalo spíš lepidlo. Jak dopadne odpalované těsto na italský dezert profitterol? Bude tak přeslazený, jak se soupeřky obávají? Renáta pro změnu nejí teplou zeleninu, tudíž ani ratatouille. Stejně jako Marika, která nesnáší lilky od bulharské dovolené…

Prima Family - ProstřenoPátek – playmate Kamila (22)

Vysokoškolačka a dubnová playmate roku 2011 pozve soupeřky do nejkrásnějšího bydlení týdne na italskou kuchyni. I když se Kamila nepovažuje za soutěživou, na surovinách nešetřila. Chystá podobný dezert jako Gábina, jen místo banánů usmaží v palačinkovém těstě zmrzlinu. Na stůl se vrátí losos, tentokrát s kapsou na mozzarellu. Renáta už dokonce ví, že si dá rybu. Největší rýpalka se mění před očima. Je veselá, mluví a chválí. Prostě je z ní úplně jiná holka…
Jak dopadne vědomostní hra o jídle? Kdo se ukáže jako kulinářský neználek, co si za trest nasadí oslí uši? Dokáže pikantní konverzace rozptýlit napětí před netrpělivě očekávaným finále?

Zdroj, foto: Prima Family

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dívám se pravidelně a jako ostravačka na ostravačky tím důkladněji!!
Obrázek uživatelky
profil
se nedívám pravidelně, ale tentokrát si ho asi ujít nenechám Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles