Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová

6. 09. 2012 | Televizní tipy
Co si dáme ve druhé porci oblíbeného pořadu VIP Prostřeno odvysílaného ve čtvrtek 6.9. 2012? Letní večery byly díky charakteru hostitelů zatím zcela rozdílné. Dámy si užily dva pánské večírky, teď je řada na nich.

Ve čtvrtek 6.9. 2012 je míček v této vyrovnané gastronomické čtyřhře VIP Prostřeno na dámské polovině hřiště. Která z kuchařek ho zvedne jako první? Bude to žena mnoha talentů Iva Hüttnerová a po ní uvaří Marie Tomsová.

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva HüttnerováEstétka Iva Hüttnerová vaří recepty s vůní bylinek, skořice, čokolády a pomeranče.  V nádherné zahradě se pod pergolou u herečky a malířky Ivy Hüttnerové už potřetí sejde VIP prima partička a to konkrétně ve čtvrtek 6.9. 2012 v pořadu VIP Prostřeno. V zeleni se vyjímají balvany a zurčí voda, bude to pastva pro oči. Zahrada je výsledkem Iviny píle a citu pro krásu.

Iva Hüttnerová ve VIP Prostřeno 6.9. 2012 odhalí svá tajná přání a recepty. „Kdybych dělala jenom divadlo, tak by mi to, myslím, nestačilo,“ přiznává hostitelka. Vždy toužila vyzkoušet hrozně moc věcí, třeba by „chtěla jezdit s traktůrkem po parku a sekat trávu“. „U Ivy je to přesně takové, jak jsem si představovala, vymazlené od začátku do konce,“ rozplývá se nad relaxačním prostorem Marie Tomsová.

Jaká je ale Iva Hüttnerová kuchařka a jaké tajné recepty nám předvede? To zjistíme již ve čtvrtek 6.9. 2012 v pořadu VIP Prostřeno. Bob si myslí, že nic extra. „Děti má už veliký, je furt umatlaná od barev, tak nevím,“ přemítá nepříliš lichotivě o své kamarádce v kuchyni. Ale bude to muset přehodnotit. Vypadá to na samou chválu; ne nadarmo má Iva vyšito na památeční utěrce, že trpělivost přináší růže. Všichni od ní očekávají českou klasiku a kuchařka je nezklame.

Česká klasika alias Iva Hüttnerová ve VIP Prostřeno. Iva začne švestkou zamotanou do slaninky, pak budou tvarohové pomazánky s bylinkami a česnekem ze zahrádky. Jako hlavní chod Iva Hüttnerová upeče voňavé vepřové kostky s mladou mrkvičkou a zámeckými brambůrky. Celý tento národní „gastrokoncert“, kde je jediným cizím prvkem francouzské bordeaux, korunují staročeské lívanečky „s velkou parádou“ na pět způsobů.

Menu Ivy Hüttnerové ve čtvrtečním VIP Prostřeno uváděné 6.9. 2012 nebude nic pro odpůrce vařené mrkve. „To je zajímavé, ale to je jedno z mála teplých zeleninových jídel, která mám ráda,“ říká Marie a těší se i na lehkou bylinkovou pomazánku. Ovšem šedivá je teorie... „Bylo to tak dobrý, co mi tam teda neladilo, byla ta mrkev,“ ohodnotí nakonec kontroverzní zeleninovou přílohu. „Já mám dušenou mrkev děsně ráda, ale nesmí to být kejda rozvařená, bude jen blanšírovaná,“ zdůvodňuje výběr zeleninové přílohy Iva Hüttnerová, která do ní přistrouhá i trošku pomerančové kůry a voňavou skořici.

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva HüttnerováPoslední ingrediencí do vinné omáčky k masu je podle babičkovské kuchařky čokoláda! Iva Hüttnerová vaří ve VIP Prostřeno v pohodě a ukazuje, jak důležité je mít v kuchyni „dobrej vercajk“. „Ale teď to začíná bejt těžký,“ přiznává Iva Hüttnerová, když krájí droždí, „protože nedělám každý den kynutý těsto na lívance.“ Lumír, který zvládl kynuté knedlíky, však soudí, že lívance na přípravu těžké nejsou. Bude Iva Hüttnerová tak dokonalá hostitelka, jak si myslí Marie Tomsová?

Prostírání je v romantickém stylu. „Má to vymyšlené, pomazánky mají smazat chuť švestek a slaniny, abychom se mohli vrhnout na hlavní chod,“ vysvětluje Bob. „Zábava byla vrcholná, jak z londýnskýho paláce královskýho,“ říká herec, podle Marie v reálu stejný jako ve svých nejslavnějších rolích, o aranžování květin. „Navíc si kytičku můžeme odnést domů…“ I moučník a servírování à la švédský stůl jsou báječně vymyšlené. Lívance nakonec nejsou pěti, ale osmi chutí. „A všechno výtvarně, já se z ní zblázním,“ konstatuje konsternovaně hostitelčin kamarád Bob ve VIP Prostřeno.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Iva Hüttnerová již ve čtvrtek 6.9. 2012 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský

 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl

 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová

 

 
Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová:

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak tato dáma umí nejen krásně malovat, lae je velice ppříjemná jako hostitelka, umí vařit a navíc má převelice krásnou zahradu. Úžasné.
Obrázek uživatelky
profil
tyto fotky nejsou od paní Ivy...ta má ale krásnou zahrádku a né tohle...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles